Все категории
Добавить товар

Туш для вій maybelline new york volum express colossal 100% black

350 грн
Описание

Це розкішний косметичний засіб, який дозволяє одним рухом щіточки надавати віям колосального об’єму! Тепер не буде складно зробити вії максимально довгими, виразними і яскравими, а погляд ефектнішим і таємничим.

Завдяки інноваційній щіточці Volum Express Colossal швидко і акуратно фарбує кожну волосинку, розділяючи і підкручуючи. Більше не потрібно чекати, доки висохне перший шар - для кращого ефекту, навпаки, потрібно відразу ж наносити другий шар туші. Завдяки особливій ​​фарбувальній консистенції забезпечується 9-кратне збільшення без грудочок і злипання! Крім того, засіб має ще одну цікаву перевагу - бездоганний моделювальний ефект! Щоб його досягти, потрібно проводити щіточкою в напрямку скроні, наче вкладаючи вії до зовнішнього куточка ока.

Унікальна формула засобу на основі колагену гарантує легке нанесення і хорошу стійкість. Активні компоненти зберігають природність і красу вій.

Спосіб застосування

для досягнення найкращого результату починайте нанесення від коренів вій, прокручуючи щіточкою і проводячи нею вгору уздовж вій. Дайте туші можливість висохнути. Нанесіть другий або третій шар.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары