Все категории
Добавить товар

Sierra bees organic grapefruit lip balm органічний грейпфрутовий бальзам для губ

42 грн
Описание

Сертифікований органічний грейпфрутовий бальзам для губ виробляється американським брендом Sierra Bees. В основі продукту лежать інгредієнти преміум-класу. У його складі всього 5 інгредієнтів для делікатного догляду за губами.
Бальзам для губ поставляється в компактному і зручному аплікаторі-стіку. Він чудово захищає ваші губи в будь-яку погоду. Засіб зберігає губи зволоженими і довго тримається, не танучи. Має легкий, свіжий аромат грейпфрута.
Цей бальзам для губ від Sierra Bees містить оливкову олію першого віджиму, органічний бджолиний віск, органічний екстракт грейпфрута, органічну олію насіння соняшнику та токоферол (вітамін Е) без ГМО. Без ГМО. Органічне міністерство сільського господарства США. Органічний склад сертифіковано компанією Oregon Tilth. Без жорстокості.
Засіб робить шкіру губ гладкою, м'якою і пружною, покращує її еластичність. Завдяки вмісту 100% натуральних компонентів, він повністю безпечний для вашого здоров'я, що особливо важливо для засобу для догляду за губами.
Спосіб застосування. Нанесіть на губи. При необхідності нанесіть повторно.
Вага. 4,25 р.
Склад. Оливкова олія першого віджиму*, бджолиний віск*, ароматизатор грейпфрут*, олія насіння соняшнику*, вітамін Е без ГМО.
* Органічний

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары