Все категории
Добавить товар

Фірмова стійка губна помада revlon colorstay lipstick оригінал 315 juicy plum

140 грн
Описание

фірмова стійка губна помада Revlon ColorStay Lipstick оригінал 315 juicy plum

Відтінок - 315 juicy plum - соковита слива

Вік: 18+
Об'єм: 3,2 g ( нові партії - 2,55 g ! )
Класифікація: професійна
Країна ТМ: США
Зроблено в: США

Легка, зваблива, спокуслива усмішка, трохи прихована у вигнутих куточках губ - потужна зброя справжньої леді. Щоб зробити вуста ще привабливішими, необхідно знайти унікальну помаду, яка підкреслить красиві лінії та приховає недоліки. Вашій увазі пропонується істинний шедевр косметологів-умільців із американської компанії Revlon. Стійка губна помада ColorStay Lipstick володіє унікальним складом, який дозволяє вашим губам залишатися красивими і доглянутими в будь-який час року. Натуральні ефірні олії, цілющі інгредієнти та вітаміни насичують ніжну шкіру губ корисними мікроелементами і вітамінами, дарують ніжність, оксамитовість і привабливість.

До складу помади входячи спеціальні компоненти, які дозволяють надовго зберегти відтінок помади навіть після вживання їжі та напоїв. Масло дерева ши насичує шкіру корисними мікроелементами, глибоко зволожує і живить, усуває сухість, лущення й дрібні тріщинки. Екстракт алое заспокоює і прискорює процес регенерації, дарує м'якість і свіжість.

Спосіб застосування
спочатку намалюйте лінію губ, потім, злегка обертаючи корпус трубки, виведіть кінчик губної помади на відстань 15 мм від краю корпусу трубки, нанесіть помаду на губи і рівномірно розподіліть її по поверхні обох губ.

Ціна мейкапу - 275 грн , а у нас же всього 145 грн

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Ставлю статус бу , хоча деякі стокові навіть не не початі позиції , але як це дізнатися ... Тому на фото товар на терезах що б ви розуміли кількість продукту , але не плутаємо грами та мілілітри

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві!

Обмін або повернення не передбачено

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Бордовый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары