Все категории
Добавить товар

Bb крем від missha

360 грн
Описание

Один з найпопулярніших ВВ кремів в Кореї М Perfect Cover BB Cream від Missha має чудові маскуючі якості, тривалий термін використання (більше 12 годин) і стійкість.

- Маскуючі здібності це ще не всі переваги, якими має крем. Він зможе захистити вашу шкіру від постійного впливу ультрафіолетових променів (ступінь захисту SPF42). Таким чином, він попереджає так зване фотостаріння шкіри.

- Важливим фактором є те, що цей крем оздоровлює шкіру та доглядає її. Склад повністю заснований на натуральних компонентах, кожен із яких має свій спектр дії:
- Позбавляє зморшок, уповільнює процес старіння - аденозин;
- Є перешкодою для утворення великої кількості пігментації, вирівнювання та освітлення шкіри-арбутин;
-Глибоке харчування всіх шарів шкіри, розгладжуєте всіх видів зморшок, надійний захист шкіри від пересихання - гіалуронова кислота;
- стимуляція регенерації волокон колагену, що міститься у шкірі, уповільнення процесів старіння, розгладжування шкіри у будь-якому віці – гідролізований колаген;
- омолоджування та зволоження, підвищення пружності, пробудження «заснулих» клітин – екстракт ікри;
- зволоження, розгладжування зморшок – олія насіння троянди, макадамії та жожоба;

- Використовуючи регулярно цей засіб, ви значно покращите стан своєї шкіри. Обличчя випромінюватиме свіжість та чистоту. Крем ідеально підійде для людей із чутливою шкірою.

20 ml 21 і 23 тон

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
user-...
user-836205895
Супер-продавец
Коростень
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары