Все категории
Добавить товар

Рідкий консилер vivienne sabo ideal sublime №00 6 мл

190 грн
Описание

Косметична новинка — консилер Ideal Sublime від Vivienne Sabo — це продукт, який зробить так, щоб нічого не змогло відвертати увагу від краси ваших очей. Дівчатам завжди хочеться мати свіжий та відпочилий вигляд, але, на жаль, не завжди активний спосіб життя дає нам можливість багато відпочивати.

Тож з'являються небажані мішки й темні кола під очима. Цей продукт допоможе вам легко позбутися їх і зробити макіяж свіжим і сяйливим. Формула консилера Ideal Sublime в поєднанні з ніжною кремовою текстурою приховує всі потемніння в зоні навколо очей, миттєво змінюючи макіяж і надаючи обличчю свіжого та відпочилого вигляду. Формула, збагачена зволожувальними компонентами й антиоксидантами, подбає про ніжну шкіру навколо очей, захищаючи від передчасного старіння.

М'який фетровий аплікатор дасть змогу дозовано, без надлишків, наносити текстуру та коригувати не тільки зону навколо очей, але й інші ділянки обличчя. Такий консилер вразить вас своїм ефектом, і він на 100% заслуговує бути в косметичці в кожної дівчини!

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize