Все категории
Добавить товар

Тональний крем дермакол dermacol 209/212

69 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Опис
Легендарний тональний крем Dermacol

Це — один із перших клінічно тестованих тональних кремів із підвищеними маскувальними властивостями, які з'явилися у світі! Зараз дуже часто цей крем дуже використовується на фотосесіях або кінознімках.

Завдяки наявності 50% пігментів у складі крем приховає будь-які вади шкіри, вирівняє колір обличчя, приховає прищі та навіть татуювання за потреби!

Тональний крем Dermacol можна використовувати на обличчі та тілі. Наприклад, за бажання ви можете забезпечити собі світлу або засмаглу шкіру.

Технічні характеристики

Об'єм: 30 грамів.

Dermacol
— це унікальний водостійкий гіпоалергенний тональний крем із високим ефектом, який стійкий навіть до морської води. Інноваційний кремовий склад із вмістом 50% пігментів навіть у невеликій кількості приховує колірні вади шкіри, вирівнює колір обличчя й надає йому досконалого вигляду.

Він із легкістю приховує прищики, пігментні плями та татуювання. Також можна використовувати на все обличчя й тіло, щоб скоригувати їх колір або щоб зробити шкіру світлішою або засмаглою. Крем часто використовується для професійних фотосесій, кінознімань, у модельному бізнесі або для урочистих заходів.

Властивості унікального крему Dermacol
Тональний крем Dermacol — це засіб, який швидко замаскує абсолютно всі вади Вашої шкіри. 50% складу новинки займають пігменти. Навіть мінімальна кількість крему здатна повністю перетворити обличчя, зробити його свіжим і здоровим. Крім того, Dermacol можна застосовувати для коригування відтінку обличчя, зробити його світлішим або темним.

Dermacol представлений у трьох відтінках: натурально-рожевому, бежево-персиковому та рожево-персиковому. Жінка сама вибирає найвідповідніший колір для свого обличчя.

Представниці слабкої статі з радістю діляться своїми враженнями та відчуттями після нанесення крему. Dermacol чудово захищає шкіру від впливу ультрафіолетових променів. Усього один тонкий шар тонального крему Dermacol ефективно замаскує шрами або помітні плями, тому витрачається засіб дуже економно. Цей факт підкреслюють практично всі.

Dermacol — це дійсно революційний продукт від провідного бренда у сфері косметології. Цей крем успішно пройшов усі необхідні клінічні та лабораторні дослідження, які підтвердили його ефективність і безпеку. Зробивши вигідну покупку, Ви точно не пошкодуєте. Ваш колір і вигляд обличчя стане просто ідеальним. Вам більше не доведеться соромитися пігментних плям і помітних вад на обличчі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары