Все категории
Добавить товар

Тональна основа bourjois radiance reveal healthy mix

339 грн
Описание

Нова версія легендарної тональної основи Healthy Mix від Bourjois поєднує в собі всі кращі властивості тональної основи Healthy Mix, яка полюбилася жінкам в усьому світі і стала необхідною складовою косметички кожної жінки! Тепер тональна основа отримала нову поліпшену формулу, яка усуває ознаки втоми, надає сяйво шкірі зсередини, наповнює її енергією здоров'ям!
Нова формула включає в себе коктейль з фруктових екстрактів (яблука, дині та абрикоса) і вітамінів, C, E і B5, які зволожують шкіру, захищають від шкідливого впливу ззовні і допомагають їй виглядати здоровою і сяючою. Колір обличчя покращується, а Ваша шкіра виглядає такою, що відпочила.
Тональна основа Healthy Mix забезпечує стійке тональний покриття середньої щільності і залишає відчуття комфорту після нанесення. Прекрасно приховує темні кола під очима, почервоніння, забезпечує здоровий і рівний колір обличчя протягом всього дня. Відчуття комфорту і зволоження протягом 24 годин.
Компанія Bourjois є одним з найбільших світових виробників декоративної косметики в сегменті преміум мас-маркет.
Французька косметична компанія Bourjois підтримує традиції, закладені її засновником Олександром Наполеоном Буржуа ще з 1863 року і створює таку косметику, яка не тільки красива, якісна і різноманітна, але і приносить справжнє задоволення при її використанні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize