Все категории
Добавить товар

Тональний крем maybelline affinitone 14 кремово-бежевий 30ml

180 грн -12% 160 грн
Описание

Унікальний продукт для ідеальної шкіри
Бездоганний тон Maybelline Affinitone – унікальна тональна основа, яка не просто створює ідеальне, непомітне та рівномірне покриття завдяки наявності у складі мікро пігментів, але й повноцінно доглядає за шкірою, бо містить поживні та зволожуючі компоненти.
Особливості продукту
Тональна основа має багато переваг:
Ідеальне покриття. За рахунок наявності у складі мікро пігментів природних відтінків крем ідеально адаптується до тону шкіри, створюючи рівномірний матовий фініш.
Догляд. До формули засобу включено зволожуючі компоненти, які роблять шкіру м'якою та оксамитовою. Вітамін Е захищає від зневоднення та негативного зовнішнього впливу.
Зручність застосування. За рахунок легкої консистенції флюїду основа легко наноситься та розподіляється, а для отримання рівномірного тону і маскування недоліків достатньо навіть невеликої кількості засобу.
Універсальність. Засіб підходить до будь-якого типу шкіри, не забиваючи пори та не провокуючи появу висипів, не підкреслює лущення, а отриманий ефект зберігається протягом дня, без змазувань і розтікань.
Спосіб застосування
Створити ідеальний макіяж з цією тональною основою надзвичайно просто:
1. Виберіть продукт відповідного відтінку із запропонованої палітри.
2. Нанесіть невелику кількість засобу на лоб, вилиці та підборіддя.
3. Розподіліть крем круговими рухами, просуваючись по масажним лініям від центра обличчя за допомогою пензля, спонжу або кінчиків пальців.
4. Щільність покриття можна варіювати за допомогою кількості засобу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Персиковый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize