Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Тональний крем collagen spf15

185 грн
Описание

Тональний крем Enough Collagen SPF15 

Продукту характерна ніжна текстура, висока стійкість, незрівнянні коригуючі властивості і можливість покращувати пружність шкірних покривів.
Приємна консистенція дозволяє рівномірно і плавно наносити засіб на шкіру з швидкою адаптацією до її натуральним відтінкам, добре приховуючи їх, при цьому без наявності ефекту «маски».
Препарат добре маскує недоліки, такі як, темні сфери, пігментні родимки, висипання. Крім цього організовує зволоження, харчування, спостереження за процесами сальних залоз, зупиняє появі жирного блиску і це все протікає без забитих пір, що дозволяє дихати шкірним покривом.
Крім таких чудових характеристик, з допомогою колагену, який знаходиться в складі препарату, відбувається посилення капілярів, удосконалення кровообігу і прискорення відновлення клітин шкіри. У складі засобу є компонент, який захищає від дії сонячних променів. Це дозволяє застосовувати препарат замість засобів з SPF. Виріб досить просте у використанні: завдяки спонжу, кісті або пальця необхідно рівномірно нанести на бажані ділянки.

Доступний у відтінках 13; 21; 23.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
danka28
danka28
Луцк
Была