Все категории
Добавить товар

Тональна основа bourjois radiance reveal healthy mix foundation 52

339 грн
Описание

Нова версія легендарної тональної основи Healthy Mix від Bourjois поєднує в собі всі найкращі властивості тональної основи Healthy Mix, яку полюбили жінки з усього світу та стала необхідною складовою косметички кожної жінки ! Тепер тональна основа має нову поліпшену формулу, яка усуває ознаки втоми, надає шкірі сяйва зсередини, наповнює її енергією і здоров'ям!

До нової формули входить коктейль із фруктових екстрактів (яблука, дині та абрикоса) і вітамінів, C, E і B5, які зволожують шкіру, захищають від шкідливого впливу ззовні та допомагають їй мати здоровий вигляд і сяяти. Колір обличчя покращується, а Ваша шкіра має відпочилий вигляд.

Тональна основа Healthy Mix забезпечує стійке тональне покриття середньої щільності та залишає відчуття комфорту після нанесення. Прекрасно приховує темні круги під очима, почервоніння, забезпечує здоровий і рівний колір обличчя упродовж усього дня. Відчуття комфорту та зволоження упродовж 24 год.

Компанія Bourjois є одним із найбільших світових виробників декоративної косметики в сегменті преміум мас-маркет.
Французька косметична компанія Bourjois підтримує традиції, закладені її засновником Олександром Наполеоном Буржуа ще з 1863 року, та створює таку косметику, яка не тільки гарна, якісна та різноманітна, але й приносить справжнє задоволення під час її використання.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize