Все категории
Добавить товар

Набір від lancomela vie est belle

9200 грн
Описание

Прем’єра аромату. Lancome La Vie Est Belle - Парфумована вода, 4 мл : 2012
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: квіткові, солодкі, фруктові
Початкова нота: Груша, Чорна смородина
Нота серця: Ірис, Апельсиновий цвіт, Жасмин
Кінцева нота: Боби тонка, Ваніль, Пачулі, Праліне
Склад набору: засоби для зняття макіяжу, косметичка, крем для обличчя, крем для шкіри навколо очей, мініатюра, палетка для макіяжу, парфумована вода, помада для губ, тонік для обличчя, туш для вій, тіні для повік

Склад набору: Lancome La Vie Est Belle - Парфумована вода, 4 мл + Удосконалена сироватка-активатор молодості шкіри - Lancome Advanced Génifique Serum, 20 мл + Двофазний засіб для зняття макіяжу з очей і губ - Lancome Bi Facil Eye Make-Up Remover, 125 мл + Тонік для сухої та чутливої шкіри обличчя - Lancome Tonique Confort Toner, 75 мл + Палетка тіней для макіяжу - Lancome Glimmering Star Eyeshadow Palette, 7.6 г + Туш для створення гіпнотичного погляду - Lancome Hypnôse Mascara - Shade 01 Noir (Black), 6.2 мл + Помада для губ з ультраматовою текстурою - Lancome L'Absolu Rouge Drama Matte Lipstick - 196 Orange Sanguine, 3.4 г + Помада для губ з ультраматовою текстурою - Lancome L'Absolu Rouge Drama Matte Lipstick - 505 Adoration, 3.4 г + Відновлювальний освітлювальний крем для обличчя - Lancome Absolue Soft Cream, 15 мл + Антивіковий крем для обличчя з ефектом ліфтингу - Lancome Rénergie Multi-Lift Ultra Cream, 15 мл + Крем-активатор молодості для шкіри навколо очей - Lancome Advanced Génifique Eye Cream, 5 мл + Косметичка.

Удосконалена сироватка-активатор молодості шкіри — Lancome Advanced Génifique Serum- це «самоналаштований» засіб, який підходить для жінок різного віку і всіх типів шкіри.

Двофазний засіб для зняття макіяжу з очей і губ — Lancome Bi Facil Eye Make-Up Remover

Тонік для сухої та чутливої шкіри обличчя — Lancome Tonique Confort Toner.

Палетка тіней для макіяжу — Lancome Glimmering Star Eyeshadow Palette

Туш для створення гіпнотичного погляду — Lancome Hypnôse Mascara - Shade 01 Noir (Black). Підходить для чутливих очей і тих, хто носить контактні лінзи.

Помада для губ з ультраматовою текстурою — Lancome L’Absolu Rouge Drama Matte Lipstick.

Відновлювальний освітлювальний крем для обличчя — Lancome Absolue Soft Cream

Антивіковий крем для обличчя з ефектом ліфтингу — Lancome Rénergie Multi-Lift Ultra Cream. Легендарна лінійка Renergie Multi-Lift має 25-річну історію з бездоганною репутацією. Омолоджувальний крем для обличчя допоможе повернути шкірі пружність, еластичність, гладкість, а також блокуватиме подальші процеси старіння.

Крем-активатор молодості для шкіри навколо очей — Lancome Advanced Génifique Eye Cream. Активатор має спеціальний рухомий масажний аплікатор, що дає змогу акуратно і точно наносити засіб на делікатну шкіру навколо очей. Унікальна омолоджувальна формула активатора допомагає помітно скоротити мімічні зморшки і припухлість. Засіб позбавляє темних кіл під очима, надає природного кольору і здорового вигляду шкірі. Відчутний результат впливу активатора проявляється у зміні тонусу шкіри, вона стає більш пружною та еластичною, має набагато молодший вигляд, а погляд стає більш виразним і відкритим

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
agrist
agrist
Супер-продавец
Вознесенск
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?