Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Маска для лица из бентонитовой глины (белая глина), пилинг для лица

100 грн
Описание

Продам маску для лица из бентонитовой глины. Вес 150 грамм. Вместе с глиной вы получаете рецепты по приготовлению масок для лица, тела и волос!
Доставка по Украине через Новую почту !

Бентонітова глина - унікальний рідкісний вид глини, сформований з вулканічного попелу, з високою абсорбуючою здатністю (родовище форт Бентон, США).
Бентоніт є однією з найбільш ефективних і потужних цілющих глин. Він дуже приємний, вельветовий, не має запаху і не залишає плям.
Бентоніт, мабуть, найпопулярніша лікарська глина, яка використовується сьогодні в косметології. Коли вона була вперше виявлена, дослідники ще не були знайомі з її чудовими властивостями, і вважали її звичайною глиною. Однак, в 1961 році група вчених провела дослідження, в ході якого були виявлені різні варіанти використання цієї глини, такі як: поглинання токсинів і виведення їх з організму.

До основних рис бентонітової глини відноситься:
• Глина очищає і звужує пори на обличчі
• Глина допомагає регулювати відтворення шкірного сала
• Глина витягує токсини з шкіри
• Глина надає вашій особі певний блиск
• Глина бореться з постакне
• Глина безпечна для всіх типів шкіри

Переваги кальцій-бентонітової глини
У нашому повсякденному житті ми постійно зустрічаємося з металами, такими як свинець і мідь, а ще пестицидами. Ці токсини можуть накопичуватися в організмі і перешкоджати правильному його функціонуванню.
Бентонітова глина як з'ясувалося може поглинати ці та інші токсини. Деякі люди вживають в їжу невелику кількість кальцію бентонітової глини, щоб очистити організм від шкідливих елементів.
Бентоніт є популярним компонентів в засобах догляду за шкірою. Застосування лосьйону або крему з бентонітової глиною створює бар'єр між вашою шкірою і можливими подразниками.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
bentonitclay
Сlaybar.com.ua
Киев
Была