Все категории
Добавить товар

Сонцезахисний зволожуючий крем з насінням зеленого чаю farm stay green tea seed...

289 грн
Описание

☀️Сонцезахисний крем Farm Stay Green Tea Seed Moisture Sun Cream з насінням зеленого чаю, захищає від шкідливого впливу ультрафіолету, глибоко зволожує та заспокоює шкіру, зменшує запалення та подразнення, нормалізує обмінні процеси, покращує колір обличчя та усуває почервоніння, звужує пори та регулює діяльність сальних залоз.
Крем з легкою текстурою та ароматом свіжості, миттєво вбирається, насичує шкіру цілющою вологою та дарує надійний захист.
✔️Засіб містить сонцезахисний фільтр SPF 50+ PA+++, який блокує вплив сонячних променів UVA та UVB типів. Крем має ніжну текстуру, добре розподіляється та моментально вбирається, не утворюючи блиску.

▪️Екстракт зеленого чаю - містить поліфеноли, вітаміни, мікроелементи та амінокислоти. Працює як потужний антиоксидант, дуже добре зволожує шкіру, підтримує на оптимальному рівні природний pH-баланс шкіри. Не допускає появи надмірного жирного блиску, при цьому не сушить шкіру і запобігає появі відчуття стягнутості та лущення. Зелений чай посилює захисні властивості шкіри, забезпечує клітини киснем, уповільнює процес старіння, зміцнює стінки судин та захищає шкіру від сонячного випромінювання. Крім того, він покращує мікроциркуляцію крові, сприяє зняттю набряків і надає виражену антибактеріальну та протизапальну дію.

▪️Аденозин - має потужний антивіковий потенціал: забезпечує ліфтинг-ефект, ініціює синтез колагену, зменшує виразність зморшок, уповільнює процеси в'янення шкіри.

▪️Муцин равлики - містить безліч корисних компонентів: амінокислоти та вітаміни, протеїни пом'якшують шкіру та збагачують її поживними речовинами; алантоїн сприяє зменшенню зморшок; колаген допомагає шкірі зберігати еластичність; природні антибіотики перешкоджають розвитку шкірних інфекцій Сприяє регенерації клітин шкіри, омолодження та зволоження шкіри, розгладжування зморшок. Крім того, муцин ефективний при лікуванні вугрової висипки, бородавок, опікових поверхонь, а також вікових плям.

▪️Масло ши - глибоко зволожує і живить шкіру, прекрасно пом'якшує її, володіє бактерицидними і ранозагоювальними властивостями. Є ефективним омолоджуючим засобом, так як стимулює вироб. Чудово захищає шкіру від впливу ультрафіолету, оберігає від зневоднення, обвітрювання та обмороження.

▪️Екстракт центелли азіатської - має сильну ранозагоювальну, протизапальну, а також тонізуючу дію. Покращує мікроциркуляцію та активізує синтез колагену, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має судинозміцнювальну дію та зменшує видимість куперозу.

▪️Бджолиний віск - відновлює та оздоровлює шкіру. Він прискорює загоєння пошкоджень, витягує камедони, звільняє пори, нейтралізує шлаки та токсини, відновлює пружність та дерми та стимулює імунітет.

✔️Застосування:
Нанесіть достатньо крему (не менше чайної ложки) на обличчя за 20-30 хвилин до виходу на вулицю. Поступово розподіліть і дайте вбратися.
Зверху можна наносити свій звичний макіяж (тональний крем, BB крем, пудру).

▪️Не забувайте наносити крем на шию, на зону за вухами та на шию ззаду. Ніжна шкіра в основі шиї легко обгорає!

Обновляйте крем в середньому кожні 6 годин і кожні 3 години, якщо ви сильно потієте.

Ретельно наносьте крем на виступаючі частини обличчя, такі як спинка носа, підборіддя, надбрівні дуги. На них крем легко стирається.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:

Похожие товары