Все категории
Добавить товар

Гель для повік і під очі з очанкою лікарською юнайс unice

160 грн
Описание

10 гр

Гель має легку текстуру, яка приємно огортає шкіру навколо очей. Містить натуральний екстракт очанки лікарської, що володіє заспокійливою дією, знімає втому, біль в очах і сльозотечу. Додає блиску шкірі обличчя.

Гель для повік і очей з очанкою лікарською Flos-Lek є чудовою альтернативою традиційним кремам для області навколо очей. Його текстура приємно огортає ніжну шкіру і не обтяжує її. Гель дозволяє завдяки природному способу зволожити і зменшити видимі ознаки старіння у вигляді зморшок і матової шкіри.

Гель для очей і повік з очанкою лікарською рекомендується для догляду за набряклою шкірою навколо очей, подразненою пилом, сонцем або неправильним очищенням. Гель працює як трав’яний компрес – зволожує, розгладжує, повертає шкірі пружність і еластичність. Засіб володіє заспокійливою дією, зменшує т. зв мішки під очима і додає блиску шкірі.

У своїй багатій формулі гель містить до 94% інгредієнтів природного походження. У ньому Ви знайдете екстракт очанки лікарської. Він не тільки зменшує набряклість, але також ліквідує темні кола під очима та заспокоює подразнення. До складу засобу також входять заспокійливий екстракт ромашки, багатий на вітамін A, C, E і B екстракт алтеї, антиоксидантний екстракт шавлії та пантенол, який балансує гідроліпідний обмін.

Натуральний гель для очей підходить веганам і вегетаріанцям. Він пройшов дерматологічні та офтальмологічні випробування. Він також безпечний для осіб, які носять контактні лінзи. Косметичний засіб не містить спирту.

Спосіб застосування: Рівномірно розподілити невелику кількість гелю на верхню та нижню повіку, зберігаючи безпечну відстань від очей. Зачекати до поглинання. Використовувати вранці та ввечері, а також наносити під макіяж.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная

Похожие товары