Все категории
Добавить товар

Floslek гель для повік і під очі з очанкою лікарською та ромашкою юнайс

160 грн
Описание

FLOSLEK ГЕЛЬ ДЛЯ ПОВІК І ПІД ОЧІ З ОЧАНКОЮ ЛІКАРСЬКОЮ ТА РОМАШКОЮ 10Г
Для догляду за чутливою шкірою з ознаками втоми та подразнення. Гель має легку текстуру, яка приємно огортає шкіру навколо очей. Містить натуральний екстракт очанки лікарської .

- природний догляд для чутливої ​​шкіри
- м’яка охолоджуюча формула
- заспокоює та знімає симптоми втоми шкіри
Гель для повік і очей з очанкою лікарською Flos-Lek є чудовою альтернативою традиційним кремам для області навколо очей. Його текстура приємно огортає ніжну шкіру і не обтяжує її. Гель дозволяє завдяки природному способу зволожити і зменшити видимі ознаки старіння у вигляді зморшок і матової шкіри.

Гель для очей і повік з очанкою лікарською і ромашкою рекомендується для догляду за чутливою шкірою навколо очей з почервонінням, подразненням і неприємним печінням. Такі симптоми можуть з’являтися при погано проведеній чистці обличчя, а також несприятливих зовнішніх факторах. Засіб діє як трав’яний компрес – зволожує, розгладжує, повертає пружність і еластичність шкіри. Гель має заспокійливу дію, зменшує т. зв мішки під очима і додає блиску шкірі. Продукт забезпечує приємне відчуття охолодження.

У своїй багатій формулі гель містить до 94% інгредієнтів природного походження. У ньому Ви знайдете екстракт очанки лікарської. Він не тільки зменшує набряклість, але також ліквідує темні кола під очима та заспокоює подразнення. До складу засобу також входять заспокійливий екстракт ромашки, багатий на вітамін A, C, E і B екстракт алтеї, антиоксидантний екстракт шавлії та пантенол, який балансує гідроліпідний обмін.

Натуральний гель для очей підходить веганам і вегетаріанцям. Він пройшов дерматологічні та офтальмологічні випробування. Він також безпечний для осіб, які носять контактні лінзи. Косметичний засіб не містить спирту.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?