Все категории
Добавить товар

Розгладжуючий крем для обличчя з екстрактом граната thalia, 100 мл

160 грн с 08 Май - добавляйте в избранное

229 грн
Описание

💙 Розгладжуючий крем для обличчя з екстрактом граната THALIA, 100 мл

Крем для обличчя з екстрактом граната, дієвими антиоксидантами та незамінними жирними кислотами чудово доглядає за шкірою, зволожуючи її. Регулярно користуючись кремом, ви отримаєте сяючу здоров’ям, пружну та гладеньку шкіру.

💙 Зволожуючий крем для обличчя з олією авокадо THALIA, 100 мл

Крем для обличчя з олією авокадо зволожує та живить шкіру, пом'якшує її протягом тривалого часу, підтримує захисний бар'єр, який втрачає вологу та слабшає під впливом факторів довкілля. Крім того, олія авокадо активно бореться із сухістю шкіри, підвищує її еластичність. Крем робить обличчя свіжим, пружним і сяючим. Його ніжна текстура швидко поглинається та не забиває пори.
Бездоганний продукт для сухої та схильної до подразнень шкіри обличчя.

💙 Поживний крем для обличчя з аргановою олією THALIA, 100 мл

Крем забезпечує шкірі необхідне зволоження та догляд. Завдяки органічній аргановій олії, маслу ши, провітаміну В5 та вітаміну Е за регулярного користування кремом обличчя набуває сяючого вигляду. Шкіра розгладжується та виглядає помітно молодшою. Крем можна використовувати як етап щоденного догляду за обличчям.

💙 Відновлюючий крем для обличчя з перлинною пудрою THALIA, 100 мл

Перлинна пудра в складі крему, отримана шляхом подрібнення перлів, прискорює метаболізм шкіри обличчя та оновлює клітини – завдяки біологічно активним молекулам на мінеральній основі. За регулярного використання крем надає шкірі обличчя здорове сяяння і свіжий вигляд.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл
Тип кожи:
Жирная
Назначение:
Увлажнение
Продавец
nilochek
nilochek
Кропивницкий
32% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?