Все категории
Добавить товар

Eyenlip snail all in one repair cream крем для лица с улиточным муцином

415 грн
Описание

Eyenlip Snail All in One Repair Cream крем для обличчя з екстрактом равликового слизу. Він живить, пом'якшує і розгладжує шкіру, прискорює загоєння ушкоджень, зменшує глибину зморшок і уповільнює вікові зміни.

Екстракт равликового слизу. Цей компонент розгладжує зморшки, прискорює регенерацію тканин, пригнічує діяльність вільних радикалів, стимулює вироблення колагенових волокон і подовжує молодість шкіри.

Ніацинамід має виражений відбілювальний і оздоровлювальний ефект. Він освітлює пігментні плями, зменшує вираженість веснянок, усуває жирний блиск, нормалізує секрецію сальних залоз, надає обличчю свіжого кольору та доглянутого вигляду.

Аденозин. Цей компонент створює помітний анти-ейдж ефект. Він підтягує шкіру, розгладжує зморшки, підвищує гладкість і пружність дерми, знімає набряки, вирівнює овал обличчя і зменшує вираженість вікових змін.

Рослинні екстракти оздоровлюють і відновлюють шкіру, збагачують її вітамінами, ферментами, амінокислотами та іншими важливими мікроелементами. Вони також покращують обмінні процеси, знімають втому, заряджають клітини енергією і життєвою силою.

Крем помітно покращує стан епідермісу, повертаючи йому гладкість, пружність і еластичність, зменшує кількість зморшок і запобігає появі нових. Він глибоко проникає в шкіру, діючи на всі її шари і відновлюючи її на клітинному рівні.
Оптимізує водний і жировий баланс, відновлює нормальну мікрофлору, бореться з грибками, вірусами і патогенними бактеріями. Він допомагає впоратися з хвороботворними проявами, поліпшити кровообіг, активізувати метаболізм і стимулювати власні захисні функції дерми.

100g

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Бордовый
Размер:
  • 100мл
Объем:
15 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?