Все категории
Добавить товар

Olay regenerist крем проти зморшок, 50 ml.

1690 грн
Описание

Крем «МікроСкульптор обличчя» від Olay здатний досить швидко повернути шкірі молодий і доглянутий вигляд. Секрет його впливу на шкіру полягає в підвищеній концентрації амінопептидів, а також у наявності дорогоцінних морських пептидів. Крім того, склад крему збагачений комплексом «Intracellular fortifier», який ефективно відновлює оптимальний рівень колагену, а комплекс антиоксидантів сприяє безперервному та комплексному зволоженню шкіри. Крем чудово захищає від негативного впливу навколишнього середовища, що може стати причиною старіння шкіри. За зміцнення міжклітинних структур відповідає гіалуронова кислота.

Крем має досить щільну консистенцію, яка легко наноситься та швидко вбирається. Після нанесення цього засобу поверхня шкіри набуде неймовірного відчуття комфорту та неперевершеного аромату, який неможливо ні з чим переплутати. Крем можна використовувати не тільки для поліпшення контуру обличчя, але й для омолодження шиї та зони декольте.

Спосіб застосування

нанесіть необхідну кількість крему Олей на попередньо очищену шкіру обличчя й шиї та рівномірно розподіліть м’якими масажними рухами до повного вбирання. Час застосування: універсальний Тип шкіри: усі типи Вік: 25+ Стать: жіноча Об’єм: 50mlКраїна-виробник: США

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?