Все категории
Добавить товар

Крем для обличчя, clinique dramatically different moisturizing lotion, 50 мл.

430 грн
Описание

Ніжна жіноча шкіра завжди має бути добре зволоженою. Пересушена шкіра виглядає не дуже привабливо, до того ж стає в’ялою з мімічними зморшками, пігментними плямами і запаленнями. Щоб уникнути таких проблем, варто обрати якісний зволожувальний крем. Американський бренд Clinique вже багато років поспіль займає лідерські позиції серед косметичних продуктів по догляду за шкірою. Інноваційні розробки, дерматологічні дослідження і натуральні компоненти - запорука успіху цієї торгової марки. Фахівці бренду презентували унікальний крем Dramatically Different Moisturizing Lotion, який моментально став популярним серед жінок.

Чудовий засіб швидко нормалізує водний баланс в клітинах епідермісу і забезпечує зволоження шкіри 24 години на добу. Якою б не була погода на вулиці, як не змінювалася б температура і вологість, ваше обличчя завжди буде захищене від ультрафіолетових променів, несприятливого зовнішнього середовища та інших подразників.

Крем Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion підходить для будь-якого типу шкіри, не містить ароматизаторів і компонентів, які викликають алергію. М’яка консистенція допомагає засобу швидко вбиратися і не створювати неприємного ефекту маски.

Час застосування: універсальний
Тип шкіри: усі типи
Вік: 18+
Стать: жіноча
Об’єм: 50 ml
Країна-виробник: США

Спосіб застосування

наносити зранку і ввечері на все обличчя та шию або сухі ділянки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Зелёный
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Назначение:
Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?