Все категории
Добавить товар

Some by mi, крем для усунення недоліків за 30 днів із кислотами акг, бкг

630 грн
Описание

SOME BY MI AHA BHA PHA 30 DAYS MIRACLE CREAM 60г

Відновлюючий крем для проблемної шкіри
Засіб допоможе перетворити вашу шкіру лише за 30 днів! Крем розроблений спеціально для проблемної, жирної та комбінованої шкіри, схильної до появи недосконалостей. При регулярному використанні засіб лікує акне та запалення, попереджає їх подальшу появу, мінімізує розмір пор та сприяє відновленню шкіри. Засіб регулює роботу сальних залоз, чудово матує шкіру, знімає почервоніння та ліквідує застійні явища.
На першому місці у складі крему – екстракт центелли азіатської (70,78%, 700,000 ppm) – ваша шкіра стає чистішою, тон шкіри вирівнюється від пігментних плям та пост-акне. Центелла має заспокійливу, антибактеріальну дію, усуває підшкірні висипання, а також бореться з запаленнями, що вже з´явилися.
3 види кислот: АНА-кислоти видаляють ороговілі клітини шкіри, прискорюючи процес її регенерації, ВНА-кислоти допомагають очистити шкіру від глибших забруднень, РНА-кислоти запобігають втраті вологи і м´яко відлущують, заспокоюють і усувають подразнення на шкірі.
Олія чайного дерева (10,000 ppm) – міститься у дуже високій концентрації, тому працює максимально ефективно. Масло чайного дерева заспокоює шкіру і має антисептичну дію, усуває вугровий висип і запальні процеси.

Використання: нанесіть засіб на шкіру обличчя та рівномірно розподіліть легкими масажними рухами.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
stad.nik
stad.nik
Супер-продавец
Полтава
82% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?