Все категории
Добавить товар

Зволожуючий крем-есенція дя особи з гіалуронової кислотою laikou hyaluronic acid...

120 грн -17% 100 грн
Описание

Зволожуючий крем-есенція дя особи з гіалуронової кислотою Laikou Hyaluronic Acid Essence Cream може миттєво заповнити вологу в шкірі. Володіючи функціями запобігання старіння і відновлення пошкодженої шкіри, він може зробити вашу шкіру зволоженою, ніжною і гладкою.

Основні інгредієнти:

Гліцерин - має добре воложить здатністю, допомагаючи забезпечити оптимальний гідробаланс і захистити шкіру від пересушування і раннього в'янення.

Гіалуронова кислота - перешкоджає випаровуванню молекул води, що дозволяє оптимізувати гідробаланс і вберегти тканини від зневоднення від передчасного старіння.

Екстракт гриба тремелла - компонент натурального походження, за своїми якостями значно перевершує гіалуронову кислоту. Ефективно зволожує шкіру, має антивіковими, влагозадерживающими, антиоксидантні та антикуперозными властивостями.

Переваги використання:

Інтенсивне зволоження. Крем-есенція миттєво насичує епідерміс вологою, усуває сухість, свербіж і відчуття дискомфорту.

Омолоджуючий ефект. Крем-есенція відновлює та пом'якшує шкіру, розгладжує зону активної міміки, скорочує зморшки, знімає набряки, зменшує в'ялість і млявість, підвищує пружність і еластичність шкіри.

Оздоровлюючий ефект. Крем-есенція покращує кровообіг, активізує обмін речовин, виводить токсини, нормалізує мікрофлору, регулює секрецію сальних залоз, стягує розширені пори і стимулює імунітет.

Спосіб застосування:

1. Після очищення і тонізації нанесіть необхідну кількість крему для обличчя.
2. Акуратно нанесіть шкіру по текстурі шкіри на все обличчя і шию.
3. Ніжно масажуйте до повного вбирання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Натуральная
Назначение:
Антивозрастное Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?