Все категории
Добавить товар

Крем з багатошаровою емульсією atopalm face cream 35 мл

460 грн
Описание

Крем з багатошаровою емульсією ATOPALM Face Cream 35 мл

Корейський крем для обличчя Atopalm MLE Face Cream створений на основі емульсії ламелярії MLE (Multi-Lamellar Emulsion).

Замість емульгатора цей крем використовує MLE-систему багатошарової емульсії, що містить псевдоцерамід, жирні кислоти, холестерол та природні зволожуючі компоненти. Завдяки цьому структура даного крему є унікальною та імітує структуру ліпідного матриксу шкіри.

Механізм дії ламеллярної емульсії:

При нанесенні на здорову шкіру ліпіди крему ламеллярного Atopalm MLE Face Cream рівномірно розподіляються по поверхні рогового шару і дифундують вглиб, зливаючись з ліпідами шкіри. У разі пошкоджень рогового шару крапля емульсії рівномірно розподіляється у роговому шарі та зливається з міжклітинними ліпідами. Завдяки структурній та хімічній схожості з ліпідами шкіри ламелярна емульсія легко вбудовується в порушені шари природних ліпідів та відновлює їх нормальний стан. Говорячи простими словами, крем Atopalm MLE Face Cream, діє як латка для пошкодженої шкіри.

Крем на основі MLE пройшов клінічні випробування та показав майже дворазове збільшення ефективності порівняно зі стандартними формулами. Недаремно ламелярні емульсії називають технологією «другої шкіри».

Крем Atopalm MLE Face Cream усуває почуття стягнутості та сухості шкіри, позбавляє лущення, сприяє загоєнню запалень. Може використовуватися, як постпілінговий засіб для зняття почервоніння та подразнення шкіри.

У складі крему комплекс зволожуючих, омолоджувальних компонентів, натуральні олії та екстракти, природні антиоксиданти.

Гіалуронова кислота, прискорює регенерацію, наповнює шкіру вологою, заповнюючи дрібні зморшки та розгладжуючи рельєф.

Пантенол, бісаболол, алантоїн пом'якшують і загоюють шкіру, захищають від зневоднення.

Екстракт портулаку, заспокоює, має протизапальну та зволожуючу дію.

Крем для обличчя Atopalm MLE Face Cream рекомендований для догляду за шкірою зі зниженою бар'єрною функцією - зневодненою, зрілою, чутливою, пошкодженою після пілінгів і курсів ретинолу, а також при дерматитах і куперозі. Підходить для догляду дитячої шкіри.

У складі крему НЕМАЄ парабенів, ПЕГ, бензофенону, етанолу, мінеральних масел, штучних барвників та ароматизаторів.

Засіб має приємну вершкову текстуру, чудово вбирається, не залишаючи жирної плівки на шкірі. Базова формула крему дозволяє легко комбінувати його з активними сироватками. Можна використовувати вранці та ввечері.

Спосіб застосування: нанести крем на суху чисту шкіру обличчя.

Об'єм: 35 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Нормальная Сухая

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?