Все категории
Добавить товар

Крем ампульний плацентарний (50мл), корея

550 грн
Описание

Опис Плацентарний крем

Утільте мрію про ідеальну шкіру в реальність разом із чудовим кремом на основі плаценти виробництва корейської компанії Mizon. Цей високоякісний продукт забезпечить вашій шкірі ефективний догляд, про який можна тільки мріяти! Завдяки інноваційній формулі, основаній на плацентарному протеїні та рослинних екстрактах, крем може швидко відновити й оздоровити шкіру, створити нову, значно молодшу, рівну і сяйну зсередини. Крем забезпечить шкіру всім необхідним і надасть потужний антивіковий ефект.
Активні інгредієнти дають змогу нормалізувати баланс вологи у клітинах, наситити їх вітамінами та живильними речовинами. Крем подбає про зневоднену суху шкіру, допоможе звузити пори, підвищити пружність й еластичність. Продукт білого кольору, має густу консистенцію і легкий приємний аромат, бездоганно розподіляється по поверхні шкіри й миттєво поглинається нею. Крем допоможе вам відновити здорову сяйну шкіру і дасть змогу завжди мати доглянутий і привабливий зовнішній вигляд.
Спосіб застосування: використовуйте Mizon Placenta Ampoule Cream на останньому етапі процедури догляду за шкірою. Нанесіть необхідну кількість крему на попередньо очищену шкіру шиї та обличчя, рівномірно розподіліть по всій поверхні м'якими рухами й дайте ввібратися.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Антивозрастное
Продавец
lesya...
lesya_ratysh66
Хуст
83% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?