Все категории
Добавить товар

Відновлюючий гель-крем isntree onion newpair gel cream 50мл

835 грн 835 грн
Описание

Гель-крем з екстрактом цибулі допоможе при догляді за шкірою, схильною до висипу. Засіб наповнює шкіру вологою, добре живить, надає заспокійливу дію та допомагає у боротьбі з акне, розгладжує мікрорельєф, а також м’яко освітлюватиме та попереджуватиме появу пігментації.

Активні компоненти:

Екстракт цибулі (719,000 ppm) – це справжня криниця вітамінів (В1, В9, В2, В3, С, РР, Е), а також мікро та макроелементів (обмежувальні кислоти, білки та інші). Завдяки своєму насиченому складу екстракт наповнює шкіру поживними речовинами, надає потужну антиоскидантну дію та має сильні антимікробні властивості, що допомагає при боротьбі з акне та сприяє прискоренню процесів загоєння шкіри. Саме червона цибуля порівняно із звичайною містить більше таких речовин, як Флавоноїди та Кверцетин (антиоксидант), завдяки яким вона здатна активізувати імунітет шкіри та активно боротися з впливом вільних радикалів.
До складу продукту входить особливий запатентований комплекс North Calming Complex (60,000 ppm), що складається з гепарин натрію, який робить шкіру більш пружною, а її покрив гладким, алантоїн, надає заспокійливу та зволожуючу дію, екстракт Гуттуїні. , а також пантенол, який допоможе убезпечити дерму від зовнішніх агресивних факторів.
Склад продукту посилений Транексамової кислотою та похідним Вітаміну С (аскорбіл фосфат натрію), які у синергії спрямовано борються з тьмяністю та нерівномірним кольором шкіри, зменшують гіперпігментацію, вирівнюють та висвітлюють тон шкіри, надавши їй яскравості та здорового сяйва. Транексамова кислота ефективно перешкоджає виробленню надлишкового меланіну, що допоможе усунути та запобігти появі пігментних плям. Аскорбіл фосфат натрію – це стабільна форма Вітаміну С, потужний антикосидант, має відбілюючу властивість, сприяє синтезу колагену та має протизапальну дію.
Комплекс потрійної гіалуронової кислоти (3 види) забезпечує максимальне зволоження, створюючи захисний бар’єр, ефективно утримує вологу в глибоких шарах епідермісу, запобігає зневодненню шкіри.
Спосіб застосування: Нанесіть невелику кількість крему на шкіру, м’якими масажними рухами на останньому етапі догляду за шкірою. *Крем також можна використовувати як локальний засіб на проблемних ділянках шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Назначение:
Увлажнение

Похожие товары