Все категории
Добавить товар

Потужний напівпрозорий сонцезахисний крем для обличчя is clinical eclipse spf 50+

270 грн
Описание

ECLIPSE SPF 50+ — потужний напівпрозорий сонцезахисний крем для обличчя. Крем було спеціально розроблено для щоденного використання та застосування при активному відпочинку на свіжому повітрі. Це унікальний засіб, у складі якого науково вдосконалені сонцезахисні фільтри – прозорий діоксиду титану та мікрочастинки оксиду цинку в поєднанні з вітаміном Е. Ця збагачена антиоксидантами формула забезпечує чудовий водостійкий захист широкого спектра від UVA / UVB променів. Завдяки прозорій повітряній текстурі ECLIPSE SPF 50+ швидко вбирається, забезпечуючи легке матове покриття шкіри.

Показання:

Чутлива шкіра;
Щоденний захист;
Постпроцедурний догляд.

Дія:

Увесь спектр фізичного захисту від променів UVA/UVB;
Водостійкий;
Ультралегка текстура, швидко вбирається в шкіру.

Активні компоненти:

Діоксид Титану (прозорий) 5.20% – білий порошок – природний мінерал, отриманий з титановмісних руд. Не викликає подразнення та алергічних реакцій, не комедогенний. Один із найбільш ефективних інгредієнтів для захисту від сонця.
Оксид цинку (Мікронізований) 1.1% – безпечний сонцезахисний компонент широкого спектра UVA/UVB, який створює фізичний бар’єр для відбивання та поглинання UV-променів.
Токоферол (Вітамін Е) 1.0% – потужний ліпофільний антиоксидант, який глибоко зволожує шкіру, перешкоджає пошкодженню ДНК, утворенню димерів тиміну та оксидативному стресу. Зменшує запалення та захищає від UV-індукованих пошкоджень.

Рекомендації щодо застосування:

Нанести достатню кількість крему до виходу на сонце, наносити повторно за необхідності.

Розлив:
10 мл - 270 грн
50 мл - 1200 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • 50мл
  • 10мл
Объем:
10 мл 50 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?