Все категории
Добавить товар

Eva skin clinic white pearl єва відбілювальний нічний крем 50 мл єгипет

545 грн
Описание

Eva Skin Clinic White Pearl Night Cream
Єва відбілювальний нічний крем "Білі перли", що відбілює

З екстрактом білих перлів, вітаміном В3 і гексилрезорцином.

Для більш світлої і рівної шкіри. Ефект відбілювання на 360 градусів.

Формула крему забезпечує миттєве освітлення шкіри; вирівнює тон шкіри за допомогою ніжного відтінку білих перлів, зменшуючи появу темних плям.

Природний морський мінерал - екстракт перлів наповнює шкіру енергією і чинить антиоксидантний ефект, освітлюючи шкіру і збагачуючи її природним морським мінералом.
Вітамін B3 зменшує появу темних плям, одночасно підвищуючи гідратацію шкіри.
Гексилрезорцин вирівнює тон шкіри і діє як антиоксидант.
Гексилрезорцин це один із найефективніших і найвідоміших косметичних компонентів для боротьби з небажаною пігментацією. Крім цього він є антиоксидантом, вбиває бактерії та знезаражує поверхню шкіри. Компонент затримує вироблення меланіну в клітинах шкіри, а, як відомо, пігментні плями якраз і з´являються через надмірну кількість цієї речовини. Іншою важливою властивістю компонента є антиоксидантна активність. Компонент сприяє уповільненню старіння шкіри. Він також ефективно пригнічує бактерії і тому є хорошим засобом боротьби з прищами. Компонент вважається повністю безпечним для здоров´я. У більшості випадків він не викликає подразнень і негативних реакцій. Але, як будь-яка інша речовина, може викликати подразнення в разі індивідуальної непереносимості.
СКЛАД:
Вода, циклопентасилоксан, тригліцерид каприлової/капринової кислоти, ніацинамід, пропіленгліколь, дикаприліл карбонат, гліцерил стеарат, цетеариловий спирт, олія ши, стеарат ПЕГ-100, гліцерин, пантенол, гексилрезорцин, діоксид титану, поліакриламід, ксантанова камедь, діазолідиніл сечовина, гідролізовані перли, ізопарафін C13-14, акрілати / алкілакрилатний крос-полімер C10-30, ароматизатор / парфум, метилпарабен, динатрієва сіль, морська сіль, просочен-7, лауретан-7, гідроксітронеллал, пропілпарабен, лімонен, ліналоол.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Наносити щовечора на обличчя і шию м´якими масажними рухами. Підходить для всіх типів шкіри.
Результати:
- Протягом 4 тижнів ваша шкіра стане значно рівнішою, а темні плями помітно зменшаться.
- Миттєве сяйво шкіри та зволоження. Для досягнення найкращих результатів використовуйте цей крем з іншими косметичними продуктами серії Eva Skin Clinic White Pearl .
ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ:
Тільки для зовнішнього застосування. Уникайте потрапляння в очі. У разі потрапляння крему в очі ретельно промийте водою. Як і у випадку з будь-яким косметичним продуктом, рекомендується перевірити реакцію вашої шкіри, нанісши продукт на руку. Якщо не з´явилося побічної реакції, почніть його використовувати.
СПОСІБ ЗБЕРІГАННЯ:
Зберігати в недоступному для дітей місці за температури не вище 30 градусів С.
Упаковка: Картонна коробка з флаконом та інструкцією.
Об´єм: 50 мл
Виробник: Eva Cosmetics, Єгипет

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Белый
Размер:
  • Другой
Тип кожи:
Все типы

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?