Все категории
Добавить товар

Крем для шкіри навколо очей some by mi retinol intense advanced triple action eye cream

549 грн
Описание

Крем з інтенсивною антивіковою дією допомагає позбутися ознак старіння. Засіб розгладжує зморшки, ущільнює шкіру, підтягує, бореться з в'ялістю. В результаті погляд виглядає більш відкритим та молодим.

Основні компоненти та їх дія:

Ретинол – компонент з особливими здібностями стимулювати регенерацію. Делікатно проникає всередину глибоких шарів епідермісу та запускає процес оновлення клітин, активно нейтралізує вільні радикали, розгладжує зморшки та заломи.
Ретинальдегід - речовина є похідним вітаміну А, причому, це м'яка форма ретинолу, що відрізняється стабільністю до окислення, при впливі не викликає небажаних побічних ефектів у вигляді подразнення та висипання. Активно освітлює пігментацію, ущільнює структуру та підвищує еластичність шкіри. Ефективно розглядає зморшки та перешкоджає появі нових, знімає запалення та почервоніння, освіжає колір шкіри. Має антибактеріальні властивості, допомагає у лікуванні акне.
Ніацинамід активно бореться з пігментацією та тьмяністю шкіри, сповільнює процеси старіння та регулює транспорт меланіну по клітинам шкіри. Зміцнює бар'єрний «щит» дерми.
Колаген та пептиди – компоненти з омолоджуючою дією, створюють помітний ліфтинг-ефект, підтягують, розгладжують та добре зволожують шкіру.
Пантенол, гіалуронова кислота, трегалоза – ці три компоненти це потужний зволожуючий фактор, який підтримує необхідний гідробаланс шкіри. Сповільнюють процеси старіння.
Комплекс Truecica містить екстракти центелли азіатського, чорного полину та чайного дерева. Має протизапальну та антибактеріальну дію. Комплекс з трьох рослин ефективно заспокоює подразнену шкіру, прискорює процес загоєння та відновлення.
Крем має легку текстуру, легко розподіляється та поглинається

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Фиолетовый
Размер:
  • 30мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?