Все категории
Добавить товар

Денний крем «аква детокс» для жирної, комбінованої та проблемної шкіри обличчя, demax...

650 грн
Описание

ОПИС:
Інтенсивно зволожуючий матуючий крем з детокс-ефектом для щоденного догляду за жирною, комбінованою і проблемною шкірою в денний час. Має потужні зволожуючі властивості, сприяє утриманню вологи в шкірі, роблячи її м'якою і зволоженою. Містить сонцезахисний фактор SPF20, який допомагає захистити шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетових променів та передчасного старіння. Крем регулює роботу сальних залоз, звужує пори, абсорбує надлишки сального секрету. Легка консистенція легко вбирається, виводить токсини. Не викликає стягнутості, зовсім позбавлена липкості. Продукт можна наносити під макіяж, як основу.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанести невелику кількість крему на очищену шкіру обличчя, м'яко розподілити масажними рухами до повного вбирання. Призначений для щоденного використання. Можна використовувати як основу під макіяж.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:
Wheat Germ Oil, UVA/UVB Filter Complex, Phospholipids, Algae and Lentil Extracts, Orange Oil, Senegalia Senegal Gum, Salicylic Acid, Azelaic Acid, Grapefruit and Lavender Oils, Tocopherol, Roman Chamomile, Juniper, Peppermint Oils, Grapefruit Extract, Pine, Caraway Flower, Galbanum, Sage, Vetiver Oils

Об’єм: 15/50 мл.
15-650 грн
50-1000 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 15мл
  • 50мл
Классификация:
Назначение:
Антиакне Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?