Все категории
Добавить товар

Крем віталайзер oil-free, spf 15 demax

250 грн
Описание

ОПИС:
Освіжаючий крем для обличчя без олії з SPF15, розроблений для відновлення та зволоження шкіри, надання їй енергії та захисту від сонця. Підвищує тонус шкіри, відновлює її еластичність та пружність, забезпечує ефект біовирівнювання та сяйва. Довго та комфортно зволожує, не залишає жирного блиску. Насичує шкіру енергією. Містить спеціальний фільтр SPF15, який допомагає захистити шкіру від шкідливої ​​дії UVA та UVB променів сонця. Допомагає запобігти сонячним опікам, передчасному старінню шкіри та іншим негативним наслідкам впливу сонця.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанести тонким шаром на очищену шкіру обличчя, шиї та зони декольте до повного вбирання. Використовувати крем вранці перед виходом на сонце або за потребою.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:
Caprylic Capric Triglycerides, Grape Seed Extract, Shea Butter, Hydrogenated Peach Oil, Relipidium, Hydrogenated Apricot Oil, Sodium Hyaluronate, Vitamins A, E, C

Розлив
15 мл-250 грн
25 мл-400 грн
30 мл-480 грн
50 мл -750 грн

150 мл-1000

Також є інша проф.косметика Demax, Renew, Pelart, Medicare, dr. Spiller, Medilux, Cristina, Smart4Derma, Sesderma, Mediderma, Rejuran. Запитуйте в особисті.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 15мл
  • 30мл
  • 50мл
  • 150мл
Классификация:
Проффесиональная
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антиакне Антивозрастное Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?