Все категории
Добавить товар

Нічний ліфтинг-крем, що заповнює, з пептидами 15 мл код: 311-4

695 грн
Описание

Інтенсивно омолоджувальний і глибоко поживний крем для вираженого ліфтингу шкіри, корекції зморщок і ліній
Опис

Нічний крем Demax предназначен для шкіри з вираженими ознаками старіння: зморшками, гравітаційним птозом, втратою еластичності та тканинного об'єму. У складі засобу комплекс ремоделювального та стимулювального пептидів для швидкого усунення зморщок і збільшення пружності шкіри. Стійкі безводні сфери гіалуронової кислоти, що діють як молекулярна губка, виштовхують зморшки зсередини. Інтенсивно омолоджувальний крем має широкий спектр дій:

Філер-ефект — виштовхує зморшки.
Відновлює тонус і еластичність шкіри.
Стимулює вироблення колагену.
Коригує глибоку зневоднення.

Крем не тільки бореться з віковими змінами, але й покращує захисні властивості шкіри. Засіб має щільну текстуру, добре живить і зволожує. Підходить для щоденного використання.

Застосування: щодня двічі на день після очищення наносити тонким рівномірним
шаром на чисту шкіру обличчя й шиї.
Рекомендується в курсовому застосуванні з ДніВНИМ ЗАХИСТним КРІМОМ C МОРСКИМИ ВОДОРОСЛЯМИ (LOT 310) і ТОЧним ЗАПОДАРЮВАЛЬНОГО ЛІФТИНГ-КРЕМ З ПЕПТИДАМІ (LOT 311) для вираженого та пролонгованого результату.
Активні інгредієнти: екстракт квітки едельвейс, Easyliance®, гіалуронова кислота, сечовина, Controx VP C, Vit-A-LikeTM, AA2GTM, Replexium®, MatrixylTM 3000, D-пантенол, аргірелін, коньяк маннан, Hyaluronic Filling SphersTM
Активні інгредієнти
Олія манго, каскад емолентів, Hyaluronic Filling SpheresTM, олії амаранту, гранатових кісточок, рисових висівок, марули; Ceramide NP, Ceramide AP, фосфоліпіди, сфінголіпіди, Ceramide EOP, фітосфінгозин, Easyliance®, гіалуронова кислота, ReplexiumTM, комплекс пептидів: пальмітол трипептид-5, пальмітол пентапептид-3; гексапептид-10, пальмітол оліпептід, екстракти морських морських водоростей, лецитин, вітамін Е і С
Застосування

Нанести невелику кількість крему поверх ЛІФТИНГ-СИРОТКИ ДЛЯ ЛІЦА І ШІ (LOT 312). Рекомендується в курсовому застосуванні з ЛІФТИНГ-СИБРАТКОЮ ДЛЯ ЛІЦА І ШИЇ (LOT 312) і ДНІВНИМ ЗАХИСТОМ КРЕМОМ З МОРСКИМИ ВОДОРОСЛЯМИ (LOT 310) для вираженого та пролонгованого результату.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • 15мл
Назначение:
Продавец
olgaros1977
olgaros1977
Супер-продавец
Днепр
92% выполненных заказов
Была

Еще продаю

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?