Все категории
Добавить товар

Зволожувальний нічний крем hydra- essentiel

150 грн
Описание

Clarins Hydra-Essentiel Night Cream - це нічний крем, який бере під контроль догляд за шкірою під час сну. Цей зволожувальний крем підходить для всіх типів шкіри і допомагає посилити бар'єрну функцію шкіри, захищаючи її від втрати вологи, особливо вночі, коли вона швидше випаровується.

Основа формули цього крему включає Hyaluronic Power Complex, який містить гіалуронат натрію. Цей комплекс покращує природний захисний бар'єр шкіри, герметизує вологу у клітинах і зміцнює гідроліпідну плівку. Крім того, в кремі містяться екстракти білої шандри, фурцелярії, ши та крес-салату, які допомагають вітамінізувати і згладжувати шкіру.

Також у складі крему присутній сквалан, який є потужним антиокислювачем і сприяє загоєнню мікротріщин і запалень. Вітамін Е (токоферол) активізує оновлення шкіри і надає їй легкий природний блиск. А перли, які містяться в складі крему, додають природного м'якого сяйва, вирівнюють тон шкіри і заповнюють зморшки.

Завдяки цьому нічному крему ви зможете насолоджуватися прекрасною шкірою щоранку. Вона буде неймовірно зволоженою, м'якою і сяючою!
Мініатюра 5 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Голубой
Размер:
  • Другой
Продавец
vitka04
Primavera
Супер-продавец
Вишневое
89% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?