Все категории
Добавить товар

Антивозрастной крем-маска anti-age global ив роше.

10 грн
Описание

Крем-маска для корекції вікових змін шкіри Anti-age global Yves Rocher. Пробник 1 мл. В наявності 1 шт.

Догляд 3 в 1 : денний і нічний крем та маска. Попереджує перші прояви порушення структури шкіри та появу зморшок, глибоко оновлює та розгладжує, підвищує пружність, додає чіткості контурам та зміцнює, живить, бореться з пігментацією та надає природного сяяння. Результат – глобальна корекція змін та збереження молодості шкіри.
Містить нектар рослинних бруньок – цінний екстракт бруньки бузкового дерева, що протягом 72 годин з моменту нанесення догляду активізує регенерацію понад 20% клітин шкіри та стимулює зменшення інтенсивності прояву ознак вікових змін на понад 47%.
Завдяки цьому інгредієнту та насиченій кремовій текстурі крем-маска корегує 8 головних ознак вікових змін та допомагає зберегти молодість шкіри. Результат – вже за 30 днів регулярного використання пружна та розгладжена шкіра без зморщок, зміцнена зсередини, наповнена живленням та сяянням, ідеально рівний тон та скульптуровані чіткі контури.

Рекомендації щодо застосування:

1. Як крем наносьте вранці та ввечері на попередньо очищену шкіру обличчя, шиї та декольте, уникаючи контуру очей.

2. Як маску використовуйте 1-2 рази на тиждень. Нанесіть крем-маску ввечері, більш щільним шаром, на попередньо очищену шкіру обличчя, шиї та декольте, уникаючи контуру очей. Залиште на ніч.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Белый
Размер:
  • Другой
Классификация:
Назначение:
Продавец
alessiaaa
alessiaaa
Супер-продавец
Полтава
82% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?