Все категории
Добавить товар

Алоэ - набор крем и гель

433 грн с 08 Май - добавляйте в избранное

618 грн
Описание

Крем Aloe Vera Dr. C. Tuna – універсальний косметичний продукт, який підходить для догляду за шкірою у будь-який час доби. Завдяки високій концентрації активних інгредієнтів надає тривалу зволожуючу дію, живить клітини епідермісу зміцнюючим вітамінним комплексом, допомагає у боротьбі із запальними процесами та подразненнями на шкірі. Крем для обличчя приємний у використанні, легко розподіляючись по шкірі завдяки невагомій консистенції, він дарує комфорт, робить епідерміс гладким, ніжним і сяючим. Містить сік листя алое віра, який зміцнює шкірний покрив і надає на нього різносторонню сприятливу дію. Делікатний засіб підходить до будь-якого типу шкіри. Містить 80% органічного соку Алое Вера.
запобігає подразненнюзабезпечує оптимальне зволоження шкіри з пролонгованим ефектомсприяє відновленню захисних функційактивізує клітинне оновлення епідермісунадає шкірі гладкість і пружність

Багатофункціональний гель — це дуже зручний засіб, оскільки один і той же продукт дозволяє вирішити відразу кілька завдань. Підходить для всіх типів шкіри, може використовуватися для зволоження всіх частин тіла, обличчя, волосся. Гель на основі соку з листя Алое Вера – універсальний зволожуючий засіб. У вигляді спрею він швидко вбирається та дарує приємне відчуття свіжості. Гіпоалергенний, підходить для чутливої шкіри. Сік із листя алое, це основа гелю, його вміст – 93%. Інгредієнт ефективно зволожує, живить, має виражену протизапальну активність. Містить активні антиоксиданти, оздоровлює, зволожує, освіжає.

Гель прозорий, зовні схожий на свіжий алое сік, з ніжним ароматом, який швидко вивітрюється після нанесення на шкіру. Основна дія гелю – це зволоження. Гель можна використовувати для обробки шкіри після депіляції, для полегшення стану при отриманні сонячних опіків, для зняття сверблячки після укусів комах.

відновлює нормальний водно-ліпідний баланс;
знімає почервоніння та забруднення;
загоює мікроранки;
усуває лущення;
пом´якшує огрубілі ділянки;
забезпечує додатковий захист, посилюючи бар´єрні функції шкіри.
Інструкція Із Застосування
Нанесіть на чисту шкіру та рівномірно розподіліть легкими рухами.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 150мл
Классификация:
Аптечная Гипоаллергенная Дерматокосметика Натуральная Органическая
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?