Все категории
Добавить товар

Відновлюючий гель для зони навколо очей rejuran healing eye gel, 15 ml, реджуран, під...

960 грн
Описание

Відновлюючий гель для зони навколо очей Rejuran Healing Eye Gel забезпечує догляд ніжної шкіри навколо очей, допомагаючи поліпшити її тон і текстуру. Продукт сприяє оновленню та відновленню дерми, зменшує зморшки, делікатно зволожує та розгладжує мікрорельєф. Освітлює шкіру, підвищує її еластичність, зменшує втому. Має омолоджуючу та антиоксидантну дію. У складі містить натуральні інгредієнти, такі як сік алое віра, фітоекстракти (календула, насіння огірка, листя ожини) та олії (геранева, лавандова).

Активні інгредієнти

- Полінуклеотид c-PDRN 0,2% оптимізовано для косметичного використання. Він легко проникає в епідерміс, оскільки його молекула у 670 разів менша, ніж шкірні пори. Сприяє відновленню шкірного бар'єру та його зміцненню. Активізує вироблення колагену з еластином, підтримуючи молодість епідермісу.
— Аденозин забезпечує захист ніжної шкіри під очима, зволожує та розгладжує її. Сприяє зменшенню виразності зморшок та «гусячих лапок».
— Запатентований комплекс антиоксидантів допомагає доставити активні компоненти всередину напруженого епідермісу, що втомився під очима, підвищуючи його еластичність.

Обʼєм 15 мл

🏷️ 960 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 15мл
Классификация:
Дерматокосметика Проффесиональная
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?