Все категории
Добавить товар

Гранатовий крем для догляду за шкірою обличчя та декольте harems 125 ml

450 грн
Описание

Гранатовий крем для догляду за шкірою – допомагає оновити вашу шкіру завдяки ревіталізуючому ефекту граната.

Відчуйте відновлюючий ефект природи на своїй шкірі за допомогою крему для догляду за шкірою з гранатом Harems. Цей спеціальний крем живить, зволожує та оновлює шкіру завдяки своїй формулі, збагаченій екстрактами гранату.

Гранат - фрукт, багатий потужними антиоксидантами.Антиоксидант захищає вашу шкіру від вільних радикалів, зменшує ознаки старіння та робить шкіру молодшою ​​та бадьорішою. Натуральні вітаміни, мінерали та амінокислоти, що містяться в гранаті, живлять шкіру, вирівнюють її тон і надають шкірі здорового блиску.
Цей спеціальний крем підтримує баланс вологи вашої шкіри та забезпечує інтенсивне зволоження. Крем живить і зволожує суху та пошкоджену шкіру і допомагає шкірі набути більш гладкого та м’якого вигляду. Крем Harems зміцнює шкірний бар'єр, запобігає втраті вологи шкірою та підтримує шкіру вологою та здоровою.
Гранатовий крем для догляду за шкірою має легку текстуру, яка швидко вбирається. Крем легко проникає в шкіру та зволожує її, не обтяжуючи, підходить для щоденного використання і дозволяє досягти найкращих результатів при регулярному застосуванні.
#muhteshem101

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бордовый
Размер:
  • 125мл
Классификация:
Натуральная
Тип кожи:
Комбинированная Нормальная Сухая
Назначение:
Антивозрастное Питание Увлажнение
Продавец
muhteshem
muhteshem100
Супер-продавец
Киев
73% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?