Все категории
Добавить товар

Крем для обличчя з натуральним муцином nature mucin cream від веганського корейського...

549 грн
Описание

Ласкаво просимо до Vegreen світ, де природа стає джерелом натхнення для вашої шкіри. Наш Nature Mucin Cream – це не просто крем, це унікальна формула, створена для надання вашій шкірі природного сяйва та турботи.

Крем із натуральним муцином Vegreen Nature Mucin Cream - чудовий зволожуючий крем, який зволожує та заспокоює шкіру, не залишаючи її жирною. Цей щоденний крем зберігає шкіру сяючою протягом усього дня і є ідеальним доповненням до вашого корейського догляду за шкірою.

Крем допоможе шкірі «в стресі», яка зіткнулася з зневодненням, роздратуванням та лущенням. Крем поверне рівний тон, пом'якшуватиме і тим самим розгладжуватиме текстуру, заспокоюватиме суху та чутливу шкіру.

Продукти Vegreen виробляються тільки з безпечних інгредієнтів, абсолютно без парабенів, штучних барвників, мінеральних масел, штучних ароматизаторів та алергенів, і містять досить ефективні інгредієнти, щоб максимізувати їх ефективність.

Дуже важливо завжди пам'ятати, що бренд Vegreen має повністю натуральні склади, без тваринних жирів, ароматизаторів і барвників. Також, всі засоби бренду упаковані в еко-упаковку, виготовлену з відходів рослинного виробництва.

У Кореї екстракт дикого ямсу досліджується як фітомуцин або рослинна альтернатива муцину равлика через його подібність за текстурою та переваги догляду за шкірою. Вірний союз природи та догляду. Цей рослинний екстракт багатий на вітаміни і мінерали, забезпечує глибоке зволоження і харчування, надаючи шкірі здорового вигляду.
Екстракт дикого ямсу, що містить поживні речовини та енергію землі, захищає шкіру та утворює природну зволожуючу плівку з такими інгредієнтами, як муцин, сапонін та алантоїн. Це забезпечує вологою пошкоджену і обвислу шкіру, ретельно доглядає шкіру зовні і зсередини і містить аргінін, природний зволожуючий фактор, який допомагає шкірі залишатися зволоженою.

Муцини, витягнуті з дикого ямсу, діють подібно до колагену і гіалуронової кислоти, зміцнюючи шкірний бар'єр і заспокоюючи суху і чутливу шкіру.
Екстракт кореня ямсу (59%) має антиоксидантні та протизапальні властивості. Захищає шкіру від стресів, викликаних агресивним впливом довкілля, яке протизапальні властивості допомагають боротися з акне та інші види запалень.

Аргінін – діє як фіксатор гідратації та допомагає зберігати шкіру вологою, запобігаючи її пересиханню.

Аргінін відіграє велику роль у відновленні видимих пошкоджень шкіри. Це амінокислота, яка є частиною НУФ (натурального зволожуючого фактора). Зміцнює судинну сітку, утримуючи природний бар'єр шкіри, покращує процес синтезу колагену, підтримує пружність шкіри, сприяє зволоженню шкіри, захищає шкіру від ультрафіолетового випромінювання, прискорює загоєння пошкоджень шкіри та шрамів, має антиоксидантні властивості, протистоїть фотостарінню шкіри та гіперпіг.

Крем із натуральним муцином Vegreen Nature Mucin Cream має легку гелеву текстуру, повітряне покриття та швидко вбирається.

Дуже простий у використанні: цей зволожуючий крем підходить як чоловікам, так і жінкам завдяки простоті нанесення. Після очищення нанесіть безпосередньо на суху особу і повторно нанесіть на ділянки, де вам потрібне додаткове зволоження. Ніжна заспокійлива формула не містить олій, некомедогенна і не закупорює пори, тому вам нема про що турбуватися.

Після постійного застосування крему шкіра стає випещеною і немов сяє зсередини, максимально насичена, від лущення і сухості не залишається і сліду.
Термін придатності крему до 22.03.2025 р.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?