Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Сироватка "проти раннього старіння та від (проти) зморшок"

209 грн
Описание

Виробник: Власне виробництво
Тип засобу: Сироватка
Кілька примірників у наявності

Натуральна сироватка для обличчя "проти раннього старіння", 30+
Опис:
Сироватка ТМ «Chaban» проти раннього старіння ефективно відновлює еластичність та пружність шкіри, покращує рельєф, тонус та розгладжує зморшки. Завдяки чудовому натуральному компоненту Matrixyl, який добувають на бразильських берегах тропічних вод з морських водоростей, сироватка заповнює область всередині зморшок, тим самим розгладжуючи їх і усуває старечі пошкодження шкіри. Європейські косметологи визнали Matrixyl чудовим природним стимулятором молодості, пружності та еластичності шкіри. Ефірна олія грейпфрута, яка міститься в складі сироватки, нормалізує роботу сальних залоз та звужує пори, завдяки чому зменшує жирність шкіри. Основною дією сироватки ТМ «Chaban» проти раннього старіння являється підтримка молодості шкіри, здоровий вигляд та розгладження зморшок, аби завжди виглядати гарно та молодо. Ліфтинговий ефект від використання сироватки можна спостерігати вже після 14 днів використання, а після 21 дня застосування, можна побачити найбільший результат – розгладження зморшок.

Застосування:
Рекомендується наносити легкими вбиваючими рухами 3-4 краплі сироватки на попередньо очищену шкіру, рівномірно розподіливши їх по всьому обличчю та шиї. Через 10-15 хвилин після нанесення сироватки рекомендується змастити шкіру кремом. Застосовувати сироватку рекомендується курсами два-чотири рази на рік.

Застереження:
Тільки для зовнішнього застосування. Запобігати потраплянню в очі. Зберігати в недоступному для дітей місці. Індивідуальна непереносимість будь-якого з компонентів.

Склад:
Вода, Matrixyl (матриксил) 3000, вітамін "А", вітамін "Е", Aristoflex (аристофлекс) AVC, Sharomix (шаромікс) 708, ефірна олія грейпфрута, натуральний барвник.

Умови зберігання:
Зберігати в місці, недоступному для прямих сонячних променів. При температурі від +5°C до +25°C.

Дата виробництва: знаходиться на упаковці.
Виробник: ФОП Чабан І. С., м. Вінниця.

Детальніше та весь асортимент нашої продукції дивіться на офіційному сайті, котрий легко знайти в гуглі: "чабан косметика". Він буде першим.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?