Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Натуральний чоловічий шампунь для нормальної шкіри "против лупи"

186 грн
Описание

Тип засобу: Шампунь
Кілька примірників у наявності

Опис:
Шампунь від ТМ «Chaban» виготовлений тільки з натуральних інгредієнтів та містить в собі екстракт обліпихи, який запобігає виникненню лупи та випадінню волосся, укріплюючи їх. Протеїн шовку надає волоссю блиск та шовковистість. Активні компоненти, які входять до його складу, запобігають ламкості волосся.

Детальніше про "Користь та користування натуральними шампунями" читайте на офіційному сайті.

Застосування:
Потрібну кількість шампуню нанести легкими масажними рухами на мокре волосся, добре спінити та ретельно змити теплою водою. При необхідності повторити процедуру ще раз.

Застереження:
Тільки для зовнішнього застосування. Запобігати потраплянню в очі. Зберігати в недоступному для дітей місці. Індивідуальна непереносимість будь-якого з компонентів.

Склад:
Вода, cocamidopropylbetaine (кокамідопропілбетаїн), plantapon (плантапон), lamesoft (ламесофт), betaine (бетаїн), екстракт обліпихи, протеїн шовку, polyquaternium (полікватерніум) 7, Sharomix (шаромікс) 708, парфумерна композиція.

Умови зберігання:
Зберігати в місці, недоступному для прямих сонячних променів. При температурі від +5°C до +25°C.

Дата виробництва: знаходиться на упаковці.
Виробник: ФОП Чабан І.С., м. Вінниця.

Детальніше та весь асортимент нашої продукції дивіться на офіційному сайті, котрий легко знайти в гуглі: "чабан косметика". Він буде першим.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для мужчин

Похожие товары