Все категории
Добавить товар

Сироватка з колагеном

380 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Сироватка

Сироватка з колагеном і гіалуроновою кислотою FARM STAY Collagen & Hyaluronic Acid All One Ampoule 250 мл

Могутній антивізивний засіб, до складу якого входять компоненти, котрі використовуються для влаштування шкіри, розгладжування зморщок та освітлювання пігментації. Прості, відсвіжні речовини дають шкірі відчуття надзвичайного комфорту, миттєво зволожує шкіру і візуально згладжує вже після першого застосування.
 
• Коллаген Достатня кількість колагену, миттєво підтягуючий ефект, всмоктує і утримує вологу в підшкірній прошарці, що захищає шкіру від деформації та обвисання, допомагає розгладжувати зморшку.
• Ґіалуронова кислота Зволожує шкіру, створює на її поверхні неотесану тоненьку плівку, яка запобігає випаруванню води і зберігає вологу всередині. Загоєння ран впливає на імунну реакцію, захищає клітини від вільних радіалів, захищає шкіру від передчасного старіння.
  Окрім колагену і гіалуронової кислоти в складі засобу вітамінні мікрогранули в сироваткі роблять вашу шкіру сяючою і рівною. Адененазін робить ліки більш ефективними проти зморщок, а ніацинамід допомагає освітлювати пігментацію: екстракт гамамелісу Віргінського, екстракт жожу, екстракт бурої водорості, екстракт лакриці, екстракт камелії. За допомогою ампульної технології виробництва молекули сироватки, що несуть у собі усі корисні властивості екстрактів і масель, легко засвоюються шкірою і проникають у найглибші шари епідермісу.
  Не викликає відчуття ліпкості, швидко всмоктується, робить шкіру сяючою і надає здоровому, охайному вигляду. Регулярне використання ампульної сироватки поверне тьмяну та мляву шкіру сяйвом і доглянутим.
  Спосіб використання: Після вмивання начистого обличчя нанесіть сироватку і м’якими похлопними рухами пальців розподіліть її по обличчю, до повного всмоктування. Після застосування сироватки ви можете використовувати ваш крем для обличчя, якщо необхідно. Використовуйте лопатку (складне в комплект) для застосування засобів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец
annashopuan
annashopuan
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?