Все категории
Добавить товар

Тонік для обличчя з колагеном pixi collagen tonik 100 ml

520 грн
Описание

Тип засобу: Тонік

Pixi Collagen Tonic - це унікальний за своєю ефективністю косметичний продукт, який допомагає в боротьбі з широким спектром проблем. Регулярне використання тоніка забезпечить здоровий і рівний колір обличчя, гладкий рельєф шкіри, допоможе мінімізувати перші ознаки старіння. Активні компоненти діють таким чином, щоб не тільки усунути візуальні дефекти, а й нейтралізувати причини їх виникнення.

Консистенція тоніка забезпечує рівномірний розподіл і швидке всмоктування, дарує приємне відчуття свіжості і тонусу. Тонік має легкий медично-трав'янистий аромат.

Головним діючим компонентом тоніка є колаген, отриманий з екстракту акації (замість речовини тваринного походження). Колаген - один з головних компонентів в сучасній косметології, покликаний зберегти молодість, здоров'я і пружність шкіри. Тому тонік, в першу чергу, спрямований на боротьбу з втратою тургору, тусколостью шкіри і першими ознаками старіння.

Дія колаген посилюється кокосової водою, пептидами, фруктовими і рослинними екстрактами (екстракт японської камелії, розмарину, лаванди, квіток гіркого апельсина). Тому тонік має комплексну дію, спрямоване на активне відновлення, регенерацію, захист шкіри, вирівнювання її тону, свіжість і здорове сяйво.

Pixi Collagen Tonic наноситься за допомогою ватного диска або спонжа на суху чисту шкіру. Для максимального ефекту рекомендується використовувати креми і масла з цієї ж серії косметичних продуктів.

Будь ласка, ретельно перевіряйте ваше замовлення при отриманні його на пошті. Обміну та повернення немає.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Ингредиенты:
Область применения:
Лицо
Вид:
Крем

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?