Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Набір для видалення чорних крапок

160 грн
Описание

Тип засобу: Набори

💗 Набір для видалення чорних крапок BIOAQUA 3 в 1 Remove Blackheads Pores Trilogy Suit легко очистить дерму і пори від забруднень. Без особливих зусиль позбавить вас від чорних точок на довгий термін.
🦋 Кожен засіб у цьому наборі виконує певну роль:
1. Сироватка (35 мл) сприяє відкриттю забруднених пір та розм'якшенню чорних крапок, завдяки чому вони з легкістю виводяться зі шкірних покривів.
💗У складі: гамамеліс, м'ята, розмарин, лимон, цукрова тростина, витяжки шавлії, меліси, жасмину та ромашки. Компоненти ніжно доглядають та пом'якшують шкіру обличчя, не залишаючи почуття стягнутості.
2. Маска (60 г) адсорбує вміст пор і зайві жирові клітини, допомагає вивести чорні крапки та забруднення навіть із найглибших пор.
3. Тонік (35 мл) надає на шкіру заспокійливий ефект і сприяє звуженню пор. Засіб містить алое, лимон, грейпфрут. Після їхнього впливу, шкіра має доглянутий вигляд. А гіалуронова кислота у складі відповідає за заспокійливу та пом'якшувальну дію після процедури.
💚 Спосіб застосування:
Крок 1. Розпарити обличчя перед використанням набору для видалення чорних точок BIOAQUA 3 в 1 Remove Blackheads Pores Trilogy Suit.
Крок 2. За допомогою ватного диска нанесіть розчин STEP 1 на ніс і зону навколо носа, залиште ватний диск на носі на 10-15 хвилин.
Крок 3. Протріть ніс ватним диском і нанесіть маску з другого флакона.
Крок 4. Видаліть її та протріть ніс тоніком з 3-го флакона.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Пол:
Для женщин
Продавец

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?