Все категории
Добавить товар

Librederm крем-експерт стовбурові клітини винограду anti-age 50 м

275 грн
Описание

Колекція Стовбурові Клітини Винограду від LIBREDERM — містить біокомплекс рослинних стовбурових клітин. Він має колосальний потенціал у відновленні й омолодженні шкіри, а також високу біодоступність — здатність проникати в шкіру й активувати внутрішні процеси омолодження на клітинному рівні, покращуючи загальний стан шкіри. Завдяки чому шкіра помітно підтягується, кількість і виразність зморщок зменшується, овал обличчя стає чіткішим.
Крем-експерт Anti-Age спеціально розроблений для омолодження шкіри обличчя, шиї та зони декольте в комплексному щоденному догляді за шкірою 40+ років, що потребує антивікового догляду. Унікальна комбінація з біокомплексу стовбурових клітин винограду та натуральних компонентів покращує регенерувальні здібності шкіри та стимулює відтворення глікозильованих фенолів, що діють на шкіру як антиоксидант.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:
-Біокомплекс стовбурових клітин червоного винограду — інноваційний компонент, що активно діє впродовж 6 годин після нанесення крему.
Має потужну антивікову дію, адаптивно компенсуючи дефіцит власних стовбурових клітин, неабияк покращує регенерувальну здатність шкіри до самооновлення. Захищає від дії вільних радикалів і стимулює відтворення глікозильованих фенолів, що діють на шкіру як антиоксидант.

- Екстракт журавлини містить тритерпенові кислоти, токофероли, флавоноїди, каротиноїди, активно захищає шкіру від дії вільних радикалів, чинить потужну омолоджувальну дію.

- Висококонцентрований екстракт граната надає активну зволожувальну й антиоксидантну дію. Стимулює синтез колагену, згладжує зморшки, покращує колір обличчя.

- Рисова олія пом'якшує шкіру та утримує в ній вологу. Прискорює процес регенерації клітин, захищає шкіру від вільних радикалів. Ідеально підходить для догляду за сухою шкірою, що в'яне.

- Олія рудика на 60% — природне джерело незамінних поліненасичених жирних кислот Omega-6. Має трансдермальні властивості, сприяючи проникненню компонентів крему в глибокі шари шкіри, що неабияк посилює їх ефективність. Стимулює гідроліпідний обмін, утримує вологу та захищає від шкідливого впливу довкілля. Зміцнює ліпідний бар'єр у шкірі.

ТЕКСТУРА: Розкішна текстура крему з приємним ароматом легко наноситься і швидко вбирається, даруючи відчуття комфорту після застосування та перетворюючи догляд за шкірою на справжнє задоволення.

ПЕРЕНОСІСТЬ: Не цитотоксично, не подразнює чутливу шкіру, можлива індивідуальна нестерпність окремих компонентів

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?