Все категории
Добавить товар

Ампульний крем для повік ahc premier ampoule in eye cream collagen t4. новий 11...

199 грн
Описание

Ампульний крем для повік AHC Premier Ampoule In Eye Cream Collagen T4.

Новий 11 сезон крему для повік АНС - премєр ампула в кремі для повік.

Покращена формула легендарного крему для повік і проблемних зон обличчя тепер збагачена новим запатентованим інгредієнтом, розробкою лабораторії АНС - collagen Т4. Це колагенові ампули, ідентичні людському колагену, тобто з такою самою амінокислотною послідовністю в активній частині, як і в людини. Дослідження показали, що засіб допомагає розгладжувати не тільки дрібні, а й глибокі та застарілі зморшки. Ретикулярний колаген з більшою швидкістю і глибше вбирається в усі шари нашої шкіри.

Висококонцентрована формула крему містить активний пептид молодості пентапептид-4 і гідролізовану гіалуронову кислоту, що в 6 разів концентрованіші, ніж у попередньому випуску крему.

Palmitoyl Pentapeptide-4 - найефективніший інгредієнт проти старіння шкіри, повністю сумісний зі шкірою, відновлює епідерміс, колаген, еластин.
колаген, еластин і основну речовину дерми, шкірну матрицю, мабуть скорочує довжину і глибину зморшок. Це пептид, що стимулює відновлення структурних елементів дерми. Результати клінічних досліджень показали, що використання пептиду в кремі стимулює синтез колагену, еластину і глікозаміноглікану. Завдяки цьому відновлюється товщина шкірних покривів, яка зменшується з віком, що призводить до зморшок.

Гідролізована гіалуронова кислота - це органічна гіалуронова кислота, отримана біотехнологічним способом. Проникає вглиб епідермісу і забезпечує глибоке зволоження шкіри. Стимулює синтез протеїнів білкових сполук для підтримання зволоження шкіри та запобігає трансепідермальній втраті вологи, збільшує пружність шкіри, стимулює синтез колагену.

Засіб збагачений також активними компонентами - ніацинамідом, пантенолом, екстрактом ламінарії, листям настурції, водою зеленого чаю, екстрактом солоду, олією ши, аденозином, церамідом, лауриновою кислотою, оливковою олією, золотом, квітами аравійського жасмину, мадекасоїдом, токферолом, трометаміном, фітостеролом.

У результаті застосування крему шкіра стає більш пружною і щільною. Засіб забезпечує потужний омолоджувальний ефект.

12мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?