Все категории
Добавить товар

Ahc ten revolution real eye cream for face антивозрастной крем с пептидами для век и лица

190 грн
Описание

Крем спрямований на підвищення тургору та пружності шкіри, а також на ефективну боротьбу із віковими змінами шкіри за рахунок багатого складу.

Формула крему містить колаген трьох типів:

Колаген 1 типу є найпоширенішим видом та бере участь в утворенні органів, сполучних тканин та кісток. У складі крему колаген типу 1 допоможе запустити процеси регенерації клітин тканин, підвищення еластичності шкіри.

Колаген 3 типу працює в парі з колагеном 1 типу. Колаген 3 типу також бере участь у процесі підвищення еластичності шкіри, запускає процеси регенерації та допомагає розгладити зморшки.

Колаген 21 типу, що працює на підвищення еластичності шкіри.

Особливий компонент крему – культивовані стовбурові клітини пуповини Human Cord Blood Cell Conditioned Media (10ppm). У складі стовбурових клітин міститься майже 1300 різних білків/протеїнів, які допомагають у процесі регенерації та відновлення клітин.
Крім цього, формула крему містить 84 видів протеїнів, які забезпечать глибоке харчування і допоможуть підвищити еластичність і пружність шкіри, 10 видів факторів росту (олігопептиди), які запустять процеси регенерації і запобігнуть передчасному старінню шкіри, 16 вітамінів, які заповнять недостатньо. видів гіалуронової кислоти для глибокого зволоження та утримання вологи. Новий крем зроблений за технологією Ultra-Fine Micro Method. Дана технологія дозволяє зменшити компоненти крему в розмірі 1/1000 розміру пор, що дозволяє мікроелементами краще проникати та засвоюватися клітинами шкіри, віддаючи максимальну користь та ефект.

Один із максимально насичених за складом кремів:
Комплекс колагенів – 10 видів колагену – для зволоження, помякшення, розгладжування, відновлення тургор.
Комплекс пептидів – 50 пептидів – для освітлення, зняття запалення, заспокоєння, проліферації фібробластів, розгладження зморшок, регенерації, зволоження.
Комплекс біотиків – пробіотичний комплекс – для зміцнення захисної функції, протизапальної імуномодулюючої дії, уповільнення процесів вянення.
Комплекс вітамінів - для живлення клітин, зміцнення та відновлення.
Комплекс антиоксидантів - для захисту від окисного стресу, зняття запалення та зміцнення імунітету.
Комплекс амінокислот, AQUAXYL та гіалуронової кислоти – для відновлення зволоженості рогового шару.
Комплекс Arctalis – Pseudoalteromonas Ferment – ​​для регенерації, стимуляції компонентів позаклітинного матриксу, живлення та захисту клітин.

Для кращого проникнення активних компонентів і комфортного всмоктування крем створений за допомогою спеціальної технології потрійної мікрообробки Ultra-Fine Micro Method для зменшення обєму молекули до 1/400 розміру пор.
В результаті 4-тижневих клінічних досліджень було підтверджено:
на 40.6% - зменшення вялості та втрати тонусу;
на 167% – зменшення прояву фотопігментації;
на 375% – шкіра стала більш підтягнута;
на 409% – шкіра стала більш еластичною.

Антивікова дія кремів AHC підтверджена більш ніж 70 клінічними тестами.

Спосіб застосування:

Після застосування тонера та сироватки нанесіть невелику кількість засобу на зону навколо очей або будь-яку зону зі зморшками.

Обєм: 12мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
  • Чёрный
Размер:
  • Другой

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?