Все категории
Добавить товар

35+ набір для догляду за обличчям з гіалуроновою кислотою hydralift hyaluron revuele 3в1

450 грн
Описание

Набір складається з трьох засобів: крем-флюїд денний для обличчя 50 мл, крем-флюїд нічний для обличчя, гель-філер для контуру навколо очей 25 мл

✨️ Для комплексного догляду за шкірою обличчя після появи перших вікових змін сучасній представниці жіночої статі варто звернути увагу на денний флюїд Revuele Hydralift Hyaluron Day Cream Fluid SPF 15. Його формула збагачена концентрованою гіалуроновою кислотою і спеціальним сонцезахисним фільтром, які ефективно нейтралізують шкідливий вплив чинників довкілля.

Косметичний продукт поповнює нестачу вологи в епідермісі та запобігає процесу його дегідратації. Він помітно зменшує виразність зморшок, усуває сліди втоми і освітлює пігментні плями. Завдяки прискореній реновації клітин і активізації процесу вироблення колагену засіб підвищує пружність шкірного покриву в кілька разів. Він ефективно зміцнює ослаблені ділянки обличчя і добре регенерує його пошкоджені клітини.

✨️ Нічний крем-флюїд Revuele Hydralift Hyaluron Night Cream Fluid стане справжнім подарунком для шкіри сучасної представниці жіночої статі, яка веде активну боротьбу з першими ознаками старіння. Він підтримує оптимальний гідроліпідний баланс епідермісу і покращує здатність його клітин утримувати молекули води.

Косметичний продукт стимулює процес природного вироблення білків сполучної тканини, що сприяє розгладженню зморшок, підтягуванню проблемних ділянок і нейтралізації інших ознак вікових змін. Він має чудові регенерувальні, зміцнювальні та освіжальні властивості. Засіб повертає шкірному покриву втрачений життєвої тонус і посилює його резистентність агресивному впливу чинників навколишнього середовища. Він бореться з вільними радикалами і подовжує молодість епідермального шару.

✨️ Гель-філер для контуру навколо очей болгарської команди професіоналів забезпечує шкірі комплексний антивіковий догляд. Він ефективно розгладжує зморшки, підтягує контури повік, майстерно усуває ознаки втоми, стресів і недосипання, надаючи вашому погляду відпочилого і свіжого вигляду.

Косметичний продукт зволожує шкіру і живить її, знімає набряклість і зменшує вираженість темних кіл під очима, заспокоює епідерміс і дарує відчуття комфорту. Гіалуронова кислота бореться з в'ялістю, заповнює собою зморшки і зменшує їх. Засіб захищає шкірний покрив від передчасного старіння, активізує процеси клітинного обміну, нормалізує природний гідроліпідний баланс епідермісу, збагачує клітини корисними речовинами і необхідними вітамінами, а також підтримує оптимальний рівень цілющої вологи в епідермісі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 125мл
Классификация:
Масс маркет Корейская
Тип кожи:
Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Ингредиенты:
Время применения:
Область применения:
Лицо
Особенности:
Вид:
Гель Крем Флюид
Особенности:
Набор

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?