Все категории
Добавить товар

Гіалуро-маска l'oréal paris skin expert ревіталіфт філер нічний догляд 50 мл.

415 грн
Описание

Косметологи компанії L'oreal Paris справили прорив у сфері косметичних продуктів, дія яких спрямована на збереження краси та молодості шкіри, і випустили REVITALIFT FILLER HYALURONIC MASK.
Засіб являє собою «ін'єкцію молодості»: маска збагачена високою концентрацією гіалуронової кислоти та містить сотні сфер, які глибоко проникають в шари епідермісу для інтенсивного зволоження. Фрагментована гіалуронова кислота заповнює мімічні зморшки, повертає шкірі втрачену пружність і усуває ознаки старіння шкіри.
Рослинний екстракт Fybroxyl заповнює втрату об'єму, підвищує тонус і втрачену щільність шкіри. Активні компоненти маски активізують вироблення колагену й еластину, сприяють відновленню шкіри на клітинному рівні.
Косметичний продукт REVITALIFT FILLER HYALURONIC MASK необхідно наносити тонким шаром на попередньо очищену шкіру. Для досягнення максимального ефекту рекомендується розподіляти засіб легкими масажними рухами: це поліпшить мікроциркуляцію крові, розслабить шкіру і зробить сприйнятливою до глибокого проникнення компонентів маски.

ПРЕДОПЛАТА - 10%, БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 700 ГРН., ОРИГІНАЛ - 100%

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
  • Фиолетовый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Назначение:

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?