Все категории
Добавить товар

A'pieu madecassoside cream 2x усовершенствованный крем с мадекасоссидом

490 грн
Описание

Удосконалений крем із мадекасоссидом від APieu Madecassoside Cream 2X

У 2 рази підвищено вміст мадекасоссида (2,000 ppm), порівняно з попередньою версією. Крем ще більш ефективно зміцнює захисний барєр шкіри і заспокоює подразнену чутливу шкіру.

Легкий, нежирний, дуже комфортний для шкіри крем чинить зволожувальну і заспокійливу дію, а також допомагає зміцнити шкірний барєр, захищає шкіру від ушкоджень, спричинених шкідливими чинниками довкілля.

У складі крему екстракт центелли азіатської 40%, а також мадекасоссид, який є біологічно активною сполукою, що добувається з центелли азіатської. Володіє потужною протизапальною дією, допомагає впоратися не тільки зі свіжими висипаннями на шкірі, а й хронічним акне і навіть псоріазом.

Мадекасоссид є ефективним антивіковим компонентом, оскільки стимулює синтез колагену шкіри, а також є антиоксидантом, завдяки чому підвищує пружність шкіри і зменшує агресивну дію вільних радикалів.

Також у складі крему ніацинамід, який чинить відбілювальну дію і допомагає впоратися з постзапальною пігментацією; аденозин - сприяє розгладженню зморщок; екстракти зеленого чаю і гамамелісу.

Регулярне застосування крему робить шкіру світлішою, більш гладенькою, більш пружною, запобігає її передчасному вяненню.

Спосіб застосування: Нанести на очищену і тонізовану шкіру обличчя, шиї і декольте легкими масажними рухами.

Обєм: 50мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бирюзовый
Размер:
  • 50мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?