Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Крем для обличчя

250 грн -28% 180 грн
Описание

Денний крем для обличчя Cien Q10 анти-віковий 50 мл
Крем з ніжною текстурою та легким, ніжним ароматом, чудово підходить для щоденного використання в якості засобу для зволоження й догляду за шкірою, а також, як основа під макіяж.
Інтенсивний комплекс з коензимом Q10, гіалуроновою кислотою та вітаміном Е сприяє пружності клітин шкіри, допомагає зменшити глибину існуючих зморшок та при регулярному використанні перешкоджає утворенню нових зморшок.

Крем підвищує рівень коензиму Q10 й допомагає стомленій шкірі знову виглядати здоровою та сяючою. Вітамін Е захистить вашу шкіру від передчасного старіння і відновить її блиск та пружність.

CIEN Q10 Anti Aging має одночасно 2-фазну дію проти обох факторів старіння:

- внутрішнього (підвищує відновлення колагенових та еластичних волокон шкіри, які з віком деградують, прискорює процес регенерації та уповільнює випаровування природної вологи шкіри, допомагає зменшити кількість зморшок та протидіє утворенню нових).
- зовнішнього, «світлового» старіння (завдяки захисту (SPF 15) і вітаміну Е захищає шкіру від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, пошкодження внаслідок вітру й холоду, негативних екологічних впливів).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Жёлтый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Назначение:
Продавец
molchanova88
molchanova88
Умань
48% выполненных заказов
Была