Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Gold age tox cream medi peel

670 грн
Описание

🟡Новинка від Medi-Peel, що перевершила всі очікування

🟡🟡Антивіковий капсульний крем з екстрактом золотого шовкопряда Gold Age Tox Cream
☑️надає активну омолоджуючу дію на шкіру.
☑️підвищує щільність і еластичність, ☑️розгладжує зморшки
☑️покращує тонус
☑️глибоко зволожує.

🟡Крем миттєво усуває відчуття стягнутості і сухості, підтримує оптимальний рівень вологи протягом дня.
Робить шкіру більш пружною, відновлює цілісність шкірних покривів, зміцнює волокна епідермісу і вирівнює рельєф.
Крем насичує шкіру поживними речовинами, поліпшує обмін речовин та прискорює процеси відновлення і регенерації.

В гелеву основу крему включені золоті кремові капсули. При нанесенні на шкіру гель змішується з ніжною кремовою капсулою і набуває однорідну текстуру.

Основні діючі інгредієнти:
* Екстракт золотого шовкопряда підвищує пружність шкіри, усуває дрібні зморшки, підтягує овал обличчя і уповільнює процеси старіння. Вирівнює тон шкіри, освітлює небажану пігментацію і має легкими отбеливающими властивостями.
* Комплекс амінокислот відповідає за постійну регенерацію та відновлення клітин, надає глибоке anti-age дію, зменшує видимість зморшок і перешкоджає утворенню нових, стимулює процеси відновлення і регенерації, уповільнює старіння клітин. Нормалізує вироблення колагену і еластину, розгладжує шкіру, вирівнює рельєф. Покращує колір шкіри, надає їй здорове сяйво і пружність.
* Комплекс керамідів зміцнює клітини шкіри і захищає їх від пошкоджень, запобігає випаровуванню вологи і сприяє тривалому зволоженню, підтримує оптимальний гідроліпідний баланс.
* Полимолочная кислота стимулює синтез гіалуронової кислоти, підвищує щільність і еластичність шкіри, розгладжує зморшки Робить контур обличчя більш чітким, знімає сліди втоми, усуває в'ялість і провисання.
* Гідролізований колаген відновлює структуру епідермісу зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Підтримує матрикс шкіри, розгладжує зморшки і заломи.
* Гідролізований еластин підвищує еластичність і гладкість шкіри, вирівнює рельєф обличчя. Зв'язує вологу в епідермісі і не дає їй випаруватися.
* Масло ши пом'якшує шкіру, усуває сухість і лущення. Насичує шкіру жирними кислотами, перешкоджають втраті вологи, зміцнює ліпідний бар'єр, роблять шкіру стійкої до вікових змін
* Екстракт золота прискорює процеси регенерації шкіри, сприяє швидкому розгладженню зморшок, робить шкіру пружною, сяючою і здоровою.
❗️Підходить для всіх типів шкіри.

👌Спосіб застосування: вийміть капсулу з баночки і нанесіть на обличчя. М'яко рознесені по шкірі обличчя, дайте вбратися.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Жирная
Назначение:
Антивозрастное Увлажнение
Продавец
yurkesh235
yurkesh235
Луцк
45% выполненных заказов
Была