Все категории
Добавить товар

Регенеруючий крем з равликовим муцином farmstay dr.v8 solution snail cream

470 грн
Описание

Крем з муцином равлика FarmStay DR. V8 Solution Snail Cream доглядає за шкірою відразу по декількох напрямках: надає зволожуючу і живильну, заспокійливу і пом’якшувальну, а також виражену антивікову дію, сприяє освітленню пігментації і розгладженню зморшок.

Муцин равлика дозволяє досягти приголомшливих результатів, так як запускає процеси омолодження, впливаючи на шкіру на клітинному рівні і стимулюючи активність фібробластів. Ці процеси сприяють синтезу колагену, еластину, а також гіалуронової кислоти, що призводить до інтенсивного насичення шкіри вологою, підвищує її еластичність, сприяє розгладженню зморшок і освітленню пігментації.

Підсилює відновлюючу дію крему пантенол, який також сприяє регенерації і загоєнню шкіри, зволожує і заспокоює її, зменшує лущення та почервоніння.

✨ При регулярному використанні крему з муцином равлика Farm Stay DR-V8 Solution Snail Cream шкіра стане зволоженою і здоровою, більш гладкою та еластичною, а тон стане більш рівним і сяючим.

➡ Спосіб застосування: використовуйте як завершальний етап догляду за шкірою обличчя (після очищення і тонізації). Необхідну кількість крему нанесіть на обличчя і подушечками пальців обережними рухами розподіліть крем по поверхні шкіри до повного вбирання.

✨ 50 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Золотистый
Размер:
  • 50мл
Объем:
50 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание Тонизирующее Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?